Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

708 commentaren van in totaal 709 beoordelingen
Service
Jan Martens Scholverbos 6 (5122hp Rijen)
21/02/2019
9

Louwman is nog nieuw voor mij, maar als het zo door gaat ben ik zeer tevreden. Al jaren TOYOTA, weet niet hoe lang.

Service
A. de Jong (Dongen)
20/02/2019
9

Men voldoet precies aan mijn wensen, afspraken komen ze goed na. Vragen worden vriendelijk beantwoord.

Service
Ajm van den hoek
20/02/2019
8

Correct geholpen en dichter bij.

Service
Dhr T.Visser (Oosterhout nb)
20/02/2019
10

Vriendelijk personeel en zeer vakkundige werkplaats heb ik al twintig jaar ervaren,

Service
Familie Kimenai
20/02/2019
8

Je wordt altijd netjes te woord gestaan en hebben alle tijd voor je.

Service
P.A.F. Verkooijen (Breda)
20/02/2019
8

Reparaties zijn prima vakkundig personeel en je wordt er echt als klant behandeld.

Service
John Cools (Goirle)
14/02/2019
10

Alles 100%, ook in de wachtruimte! Was op zijn DORST service zoals voorheen.

Service
Mevr Klaassen (Rijen)
06/02/2019
8

Over het algemeen prima / vertrouwde garage.
Aandachtspunten zijn kleinigheidjes.
Receptie zou wat overzichtelijker mogen, is nu eigenlijk in de showroom, is natuurlijk doordacht gekozen . het is vaak druk bij de receptie, er is geen mogelijkheid om even te gaan zitten. De wachtruimte is er wel maar een stukje verder daar ga je niet gemakkelijk naar toe om even te wachten.
Dichterbij receptie gelegenheid bieden om even te zitten /Receptie en wachtruimte meer bij elkaar voegen.

Service
Gerrie de Jongh (Tilburg)
01/02/2019
10

Goede service

Service
Gert van Staalduinen (Goirle)
01/02/2019
9

Klantvriendelijk Behulpzaam Deskundig

Service
H.P.M. Goos (Rijen.)
01/02/2019
9

We rijden al 33 jaar Toyota en zijn altijd keurig geholpen , dus daarom verdiend Louwman Rijen een heel goed cijfer !

Service
J.Sauvé (Dongen)
01/02/2019
10

De service en onderhoud is perfect. Personeel is correct en dienstbaar.Verder is ervoor de klant een worstenbroodje en koffie.

Service
Louis te Vaarwerk (Eindhoven)
01/02/2019
8

Komt zeer vertrouwd over, kennis van zaken bij uitleg over bijkomende werkzaamheden vriendelijke ontvangst met koffie.

Service
Toon. Aa.van.dooren (Dongen)
01/02/2019
10

Ben vaste Toyota klant,kom al ruim 50 jaar bij Jack v dorst,en naar tevredenheid ,heb voor mijn werk jaren met een Toyota op stap geweest nooit problemen gehad , ben in rijen zeer goed behandeld ,zou en dat doe ik ook een ieder aanraden bij de garage v,dorst,zeker voor de goede en vriendelijke behandeling,,,,

Service
Jan de Jong (Rijen)
04/01/2019
8

Ik heb alle vertrouwen in bovengenoemde dealer. Jammer genoeg is mijn auto nog nooit schoon terug gekomen na de controle beurten in de werkplaats alleen deze keer waren de vloermatten voor de eerste keer gereinigd (de auto's van mijn kinderen worden / werden altijd van binnen en buiten schoongemaakt ) Jammer dat deze keer ook de vooruit steenslag niet gerepareerd is (vergeten ??/ ) wel berekend en op coulance gecrediteerd omdat ze vergeten waren een foto te maken van de voorruit steenslag schade voor de verzekering

Service
Martinus Meeuwis (Tilburg)
04/01/2019
8

Correcte en vriendelijk met kennis van zaken.

Service
Mevr. Bekkers
04/01/2019
9

Duidelijke communicatie, netjes, vriendelijk personeel. Je weet vooraf wat de kosten gaan worden.

Service
Cma van meer (Molenschot )
21/12/2018
10

Klant vriendelijk

Service
Cindy Poeth (Tilburg)
19/12/2018
7

Prima en snel

Service
Jack van Riel (Rijen)
19/12/2018
9

Op tijd krijg je bericht om te komen, factuur wordt al vantevoren besproken en gestuurd.Fietsen staan klaar. Afspraken komen ze na.Factuur wordt besproken na afloop.

Service
Mevr.van Kuijk (Rijen)
19/12/2018
8

prima service

Service
APH Biemans (Dongen)
14/12/2018
10

Na 37 jaar weet ik het zeker

Service
C.Brands (Dongen)
14/12/2018
10

Het merk Toyota staat voor degelijkheid en uiteraard ook de firma Louwman Rijen BV.

Service
Frans den Boer (Rijen)
14/12/2018
9

Ik ben al jaren een tevreden klant , zeer tevreden onder de naam Van Dorst.En hoop ook zo tevreden te zijn onder de nieuwe naam LOUWMAN Rijn B.V.Daar heb ik alle vertrouwen in.

Service
Gerard van Beijsterveld (Dongen)
14/12/2018
9

vriendelijk - attent - goede informatie.

Service
Mevr. Roetman (Tilburg )
14/12/2018
8

Prima en gastvrije garage waar je goed en vriendelijk geholpen word.

Service
Ton claessens (Goirle)
14/12/2018
9

Maak het maar gemakkelijk....... ik heb jullie gemeld dat het hier een bijna ouderwets dorpse garage betreft waar men gewoon doet en gewoon onderhoud pleegt. Geen flauwekul, maar wel zakelijk en vriendelijk. Zo zijn ze al een eeuwigheid bezig en gaan ze hopelijk een zelfde periode door. Er straalt vertrouwen uit dit bedrijf.

Verkoop
Mevr. A. Weterings (Oosteind)
13/12/2018
10

Klantvriendelijk en goede service.

Service
Peter Honcoop (Rijen)
07/12/2018
8

Gewoon altijd goed en al jaren.

Service
Carla van Zunderd (Oosterhout)
05/12/2018
10

Kom al 15 jaar bij dit bedrijf in Rijen. Nog nooit klachten gehad. Altijd fijn behandeld door het personeel.

Service
Ellie Akkermans (Dongen)
05/12/2018
9

Goed beleeft en vriendelijk

Service
joke maas (rijen)
05/12/2018
8

tevreden

Service
A Pistorius (Tilburg)
30/11/2018
9

Vriendelijke medewerkers.

Service
Florus (Tilburg)
30/11/2018
10

Van het telefoontje naar de receptie tot het weer ophalen van de auto, alles klopt. Vriendelijk geholpen, geen verrassingen en de auto rijdt weer als een zonnetje de winter in.

Service
Mevr. C.h.f. Anders
30/11/2018
9

Prettig ontvangst .volledig geïnformeerd. Auto schoongemaakt en uitgezogen.volt behandeld. Op gewacht met koffie en wat extra.s

Service
Yvonne
30/11/2018
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Service
A. Kimenai (Dongen)
23/11/2018
9

Goed tot zeer goed.

Service
Carel Janssen (Riel)
23/11/2018
8

Prettig, vriendelijk en hoge kwaliteit.

Service
Gitta Stienen (Tilburg)
23/11/2018
9

Zeer goede service. Ze helpen mij altijd meteen. Zeer goed advies en uitleg bij mijn nieuwe auto. Kan mij geen betere dealer wensen.

Service
J.M.G.van Doorn (Rijen)
23/11/2018
9

Kwalitatief 'n goede garage!!

Service
Martijn van Dooremalen
23/11/2018
9

Voorlichting, Uitleg en afhandeling van zaken is al jarenlang tot volle tevredenheid.

Service
Toon Brouwers (Gilze)
14/11/2018
8

Over alles tevreden, alleen vooraf geen koste opgave gekregen.

Service
Els Alessie (Tilburg)
09/11/2018
10

Altijd alles prima volgens afspraak.

Service
Koenen (Udenhout)
09/11/2018
9

Het personeel aan de receptie en monteurs hebben op een nette manier hun zaken afgehandeld. Alleen bleek de kostprijs op de afspraaksite niet te kloppen.

Service
PH (Rijen)
09/11/2018
9

Vriendelijk en betrouwbaar net als de Toyota.

Service
Robert (Tilburg)
09/11/2018
9

Benaderbaar, vriendelijk, goede service.

Service
Trudie Vrijbergen (Dongen)
09/11/2018
9

Altijd goede service, snelle afspraak mogelijk, scherpe prijzen, aardige medewerkers!!!

Service
Dhr. J van Doornik (Loenen aan de Vecht)
02/11/2018
10

Perfect geholpen.

Service
Jaap Nieuwkoop (Rijen)
02/11/2018
8

Ik geef niet direct een hoger cijfer dan een acht. Meerdere ervaringen in de toekomst zullen me mogelijk mijn mening doen wijzigen.

Verkoop
Mw Laurijssen
02/11/2018
9

Toyota is een goed en betrouwbaar merk. Maar nog belangrijker vind ik de deskundigheid, service en dienstverlening van het personeel.

Service
Wim van der Veen (Bavel)
02/11/2018
9

In alle opzichten een bedrijf waar je op kan rekenen.

Service
A.Nooten (Rijen)
29/10/2018
8

Prima garage.

Service
de hr J.W.Schouten (Dorst)
29/10/2018
10

We worden altijd erg vriendelijk ontvangen en geholpen En als wij wachten tot de auto klaar is is het er altijd erg gezellig met een kopje koffie of thee en soms zelfs een worstenbroodjes. En niet te vergeten de appel Maar en dat is natuurlijk het belangrijkste:de auto is prima in orde. ????

Service
J.C.Nelemans (Breda)
29/10/2018
8

Prima.

Service
Marinus van den heuvel (Oosterhout)
29/10/2018
9

Omdat ik altijd correct ben benaderd.

Service
d v gils (dongen)
18/10/2018
8

dat is zo

Service
Lambert Theunissen (Tilburg)
17/10/2018
8

Betrouwbare garage. Vriendelijk personeel. Tip : geef altijd vooraf een globale prijsopgave.

Service
TMM GERRITS theo (GILZE)
17/10/2018
9

CORRECT

Verkoop
Dhr. van Hees
11/10/2018
9

Goede service en klantgerichte vriendelijkheid.

Service
Dhr. W. v.d. Hoff (Rotterdam)
11/10/2018
8

Goede service en vriendelijke mensen.

Service
M.Saes (Rijen)
11/10/2018
8

Goed zoals het is.

Service
Rianne Rietveld (Hulten)
11/10/2018
10

Fijne mensen die hun afspraken na komen, goede prijs kwaliteit verhouding.

Service
Rj Bergmans (Tilburg )
11/10/2018
10

Ik ben zeer tevreden over deze Toyota dealer Van Dorst. Ze zijn er klant vriendelijk en behulpzaam en denken graag met je mee.

Service
Dhr. J.C.A. van Doorn (Rijen)
05/10/2018
9

Goede service. Meedenken over de grootte van de jaarlijkse beurten en dus niet onnodig “groot” i.p.v. “klein”.

Service
Mevr. van Beurden
05/10/2018
10

Goede ontvangst en duidelijke uitleg over wat er aan de auto wordt gedaan of gecheckt.

Verkoop
T. Willemsen
02/10/2018
10

Deskundige medewerkers die zeer klantgericht zijn bij elk bezoek. Afspraken worden keurig nagekomen. Je bent en voelt je klant bij deze dealer.

Service
Mevr Ro
26/09/2018
9

Staan altijd voor me klaar en biedt goede service.

Service
Mw.Bislip
26/09/2018
8

Prima Service toppie zeer tevreden.

Service
S Donders (Tilburg )
26/09/2018
8

Goede service.

Service
van Bijnen Mevr. (Tilburg)
26/09/2018
7

Teleurstelling, had volgens mijn beter gecontroleerd moeten worden. Veiligheid staat voorop.

Service
F. Hanssen (Rijen)
19/09/2018
9

Er wordt goed geluisterd naar het verhaal van de klant, zodat reparaties correct en naar verwachting worden uitgevoerd.

Service
Henriette
13/09/2018
9

dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf

Service
Jack van Loon (Tilburg)
13/09/2018
8

Het is prima zo

Service
Jacques van den Buijs (Breda)
13/09/2018
10

De beste garage met vriendelijke en vakkundige medewerkers , ik beveel deze garage aan iedereen aan

Service
Mevr. Snelders Damen
13/09/2018
9

Er zat geen Nederlands talig instructie boekje bij de auto toen ik hem kocht, gevraagd maar nooit gekregen.

Service
W van Gog (Rijen)
13/09/2018
9

betrouwbaar en zeer service vriendelijk

Service
Thom Vermeulen (Dongen)
05/09/2018
10

Scoort op alle fronten

Service
H.A.L.Vissers.
31/08/2018
9

Zijn 30 jaar naar volle tevredenheid klant bij VanDorst Rijen BV

Service
Wim Goossens (Dordrecht.)
31/08/2018
9

fijne garage, vriendelijk en vakkundig personeel.gezellige tafel/ wachtruimte.

Service
louis moerkens (tilburg)
29/08/2018
8

het prijskaartje liegd er niet om.

Service
TMM GERRITS theo (GILZE)
29/08/2018
8

zeer netjes

Service
Toine van den Boom (Tilburg)
29/08/2018
8

Weer een top service ontvangen

Service
Wim Meerman (Tilburg)
23/08/2018
8

Het is een goed en fijne garage waar een klant nog klant is

Service
Gerben Bokma (Goirle)
15/08/2018
8

Een bedrijf met een niet stads karakter.Prettig en vertrouwd.

Service
Mathieu de Vries (Rijen)
13/08/2018
10

Zeer nette ontvangst, Service is zoals gewoonlijk uitstekend, gewoon een zeer correcte en nette manier van handelen. Zeer vriendelijke mensen.

Service
Maaike Aben (Rijen)
10/08/2018
8

Zeer tevreden

Service
W Dirks (Tilburg)
10/08/2018
9

Zeer goeg en tevreden

Service
H. Akkermans (Dongen)
08/08/2018
8

Betrouwbaar bedrijf met goede service, klein min puntje zijn de prijzen van service beurten.

Service
Mevr snoeren (Oosterhout )
08/08/2018
8

Correct

Service
A. Lodewijk (Dongen)
01/08/2018
9

Telkens een adekwaat en vriendelijk verloop van het contact.

Service
dhr c.loose (Bavel)
01/08/2018
10

zeer correcte behandeling

Verkoop
Dhr R Bourgonje (Rijen)
31/07/2018
9

Een vak garage waar je nog als klant behandeld word.

Service
Dhr. M.J.Nelemans (Rijen)
25/07/2018
9

zeer prettig geholpen ondanks na een klacht.

Service
J.A. Coremans (Dorst)
25/07/2018
9

Klantvriendelijk, vakkundig

Service
Ton Weterings (Terheijden)
24/07/2018
10

Altijd vriendelijk en correct

Service
Jan Van Beurden. (Tilburg)
18/07/2018
9

Omdat ik een leek ben op gebied van auto's,moet ik vertrouwen hebben in de eerlijkheid van de monteurs en anderen mensen van de garage. Zij hebben mij nog nooit onnodige voorstellen gedaan. Dus daarom een 9.

Service
Mevr Klijs (Gilze)
18/07/2018
9

alles is goed gegaan en we zijn heel tevreden met van Dorst Rijen het personeel is heel vriendelijk

Service
phcm de Bruijn (Rijen)
18/07/2018
8

ervaring altijd positief.minder tevreden over de receptie

Service
Marianne Janssens (Rijen)
11/07/2018
9

Alles is er oke

Service
Wim G. (Chaam)
11/07/2018
9

De klant wordt als koning behandeld. Men heeft tijd, respect en begrip voor de klant.

Service
Henk Faro ('s Gravenmoer)
09/07/2018
9

Super vriendelijk en vak garage

Verkoop
Ingrid Schellekens (Tilburg)
09/07/2018
10

Netjes behandeld, vriendelijke verkoper, gewoon alles goed.

Service
Karolina Ch
04/07/2018
10

professionalisme

Service
Jan van Dongen (Molenschot)
28/06/2018
10

Zeer tevreden

Service
J.B.B. de Rooij (Teteringen)
27/06/2018
8

Prima serviceverlening, grote dekundigheid.Enige zorgpunt: de vloermatjes waren helaas niet geheel schoon.

Verkoop
Kok Everling
27/06/2018
10

We hadden al ervaring met Toyota van Dorst vandaar dat we weer bij van Dorst zijn geweest. Vriendelijke mensen en ze nemen genoeg tijd om het een en ander uit te leggen

Service
Mattie van Geloof (Oosterhout )
27/06/2018
10

Toyota van Dorst Rijen is een super garage geweldige mensen en monteurs doen wat er gezegd word,en altijd gastvrij met lekker worstenbrood tijdens de onderhoudsbeurten .Ik rijd al 35 jaar Toyota en heb nog nooit langs de kant van de weg gestaan ,Gewoon een Top auto ,en een Top Dealer

Service
Bram (Rijen)
20/06/2018
0

Ik ben al meer dan 30 jaren tevreden klant geweest, maar de laatste twee á drie jaren ben ik niet tevreden. Ik ga in het vervolg naar een andere dealer.

Service
gwenda verboom (dongen)
20/06/2018
10

klantvriendelijkgoede serviceeerlijkheid

Service
Hans Zeijen (Goirle)
20/06/2018
9

Uitstekende service en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
S Peeters
20/06/2018
9

Wordt er altijd goed geholpen.

Service
Ad de Jong (Dongen)
13/06/2018
10

ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid correcte afwikkeling

Service
Ehsan .Naeemy (Breda)
13/06/2018
10

Super teverden de manier hoe ze handelen

Service
Theo Bode (Sprang Capelle)
13/06/2018
10

Ik ben zeer tevreden en daarom een 10. En altijd vriendelijke mensen, kopje koffie erbij dus blij !!!

Service
Dhr. Hermans (Tilburg)
07/06/2018
10

klantvriendelijk, persoonlijk, neemt de tijd, denk met je mee, adviseert, betrouwbaar, kundig personeel, een top dealer.

Service
Groenendijk (Rijen)
06/06/2018
10

Service gericht VakbekwaamVriendelijk

Service
Henk Kuijstermans (Dorst )
06/06/2018
9

Ik ben erg tevreden!

Service
Willy smeekens (Rijen )
06/06/2018
7

Hallo van Dorst team Ik ben altijd tevreden over jullie werk omdat jullie kwaliteiten leveren

Verkoop
Annemarie van Reeden (Krimpen aan den IJssel)
05/06/2018
10

fijn geholpen. goede inruilprijs. prima afhandeling.

Service
cj peeters (rijen)
01/06/2018
9

wordt goed behandeld en netjes ontvangen

Service
Piet gijselhart (Tilburg)
30/05/2018
8

nooit geen probbleemen

Service
hamels (Rijen)
28/05/2018
10

alles is perfect

Service
Ferdi (Oudheusden)
24/05/2018
4

Geen vervangend vervoer

Service
Fred (Tilburg)
24/05/2018
8

Al jaren een prettige relatie met deze dealer

Verkoop
G. Stienen (Tilburg)
24/05/2018
10

Klant is koning

Service
Joop van Boxel (Lage zwaluwe )
24/05/2018
9

Altijd netjes en correct behandeld.

Service
Peter zscholte (Molenschot)
18/05/2018
10

Al jaren een tevreden klant

Service
Joke Maas (Rijen)
16/05/2018
9

Wordt altijdnaartevredenheidgeholpen

Service
Trudie Vrijbergen (Dongen)
16/05/2018
10

Goede dealer! ik word bij een probleem snel geholpen door vriendelijke medewerkers.Gunstige tarieven, goede uitleg over werkzaamheden en prijs.

Verkoop
Ververs (Eindhoven )
16/05/2018
10

Perfect geholpen

Verkoop
Corien van den Bemt-Peters (Tilburg)
14/05/2018
10

Ik ben super te vreden over het hele proces en ook een super sociale verkoper, echt alle lof over het totale plaatje.

Verkoop
van Dongen
14/05/2018
10

Al 30 jaren een tevreden klant!

Service
Joseph van de Ven (Dongen)
09/05/2018
10

Van Dorst Rijen B.V. is een betrouwbare Toyota dealer. Meer kun je je niet wensen.

Service
Ben van Deursen (Tilburg)
02/05/2018
9

Een garage waar je geen nummer bent, maar waar de klant nog koning is. Je wordt vriendelijk ontvangen en werkzaamheden worden goed uitgevoerd en de dealer/werkplaats is betrouwbaar. Ook een lekker ruimte om te wachten als je besloten hebt om tijdens de werkzaamheden te wachten, met een lekkere kop koffie/thee en vaak ook nog iets lekkers erbij.

Service
GCAM v Amelsfoort (Tilburg)
02/05/2018
9

Zeer tevreden.

Service
May van Hest
02/05/2018
9

De uitstraling van het personeel is netjes. Men krijgt een prima uitleg en wordt op de hoogte gebracht over de voortgang van het onderhoud. Tevens is er een ontspannen sfeer. Tijdens het wachten is er de mogelijkheid om koffie of thee te drinken en dan wordt je nog verrast met een heerlijk worstenbroodje. Helemaal top.

Service
Brigitte (Tilburg)
26/04/2018
9

Vriendelijk, informatief, volgens afspraak, netjes afgeleverd

Service
fam. van de Ven
25/04/2018
9

Wij kregen hier eerlijk advies, en kunnen er altijd terecht met vragen, en krijgen een eerlijk antwoord.

Service
Gert van Staalduinen (Goirle)
18/04/2018
9

Zeer vriendelijk, attent en behulpzaamHoewel ik eigenlijk geen bijzondere reparaties heb gehad naar mijn idee ook deskundig

Service
Paul
18/04/2018
8

Over het algemeen prima service, vriendelijk personeel. Wordt snel geholpen.

Service
R. de Roij (Tilburg)
18/04/2018
10

Prettig contact bij maken afspraak, alles ligt klaar als je aan komt, er volgt na onderzoek telefonisch overleg over punten die niet tot het standaard werk horen. Als je iets wat niet direct nodig is om uit te voeren niet opdraagt, wordt er ook niet geprobeerd om je mening te veranderen. Prijs is naar mijn indruk redelijk. Kortom er blijft niets te wensen over.

Verkoop
Lily (Dorst)
13/04/2018
10

Aan mijn 10 is niets toe te voegen! Ben benieuwd hoe tevreden ik in de toekomst blijf.

Service
Peter (Rijen)
05/04/2018
8

Gewoon prima, zoals al jaren.

Service
R.van thiel (Rijen)
05/04/2018
9

Ze werken prima.

Service
arie barten (rijen)
29/03/2018
9

ik voel me daar een gewaardeerde klant

Service
H.Kempen (Oosterhout)
29/03/2018
9

Prettige, vriendelijke, deskundige mensen..Geven mij veel vertrouwen.

Service
Dhr. Hoeksel
28/03/2018
10

Ben alweer uitstekend geholpen bij Toyota Van Dort - Rijen. Beurt is naar voldoening uitgevoerd, ruitenwisser waarvan ik vermoedde dat die moest worden vervangen is gereinigd, waarmee het probleem is verholpen. Auto is ongevraagd van binnen en buiten schoongemaakt, dus prima tevreden.

Service
Mevr. M. van Bijnen (Tilburg)
28/03/2018
9

Ga altijd met een goed gevoel weg, altijd goed geholpen.

Service
M v d ven verhoeven (Tilburg)
22/03/2018
10

Alles was goed

Service
Gary Bleumers (Rijen)
21/03/2018
9

Altijd binnen de afgesproken tijd klaar,leenfiets en auto schoon als ik deze ophaal.Voorkomend en betrokken!Men weet wie ik ben [ 3 auto's in onderhoud] en is een gezellige wachttafel met goede koffie.Prettig contact met monteurs en men snapt wat er verlangt word!Voor kleine zaken kan je tussendoor terecht.

Service
Jan Joosen (Dongen)
21/03/2018
9

uitstekende service - vriendelijk personeel - duidelijke uitleg m.b.t. de werkzaamheden

Service
M.A.vanden Heuvel (Oosterhout)
08/03/2018
9

Omdat ok a minstens 30 jaar klant ben boij vanSorst en altijd met tevredenheid behandeld ben

Service
Dhr H de Jong (Rijen)
07/03/2018
9

Goede ervaringen , was vroeger al zo, houden zo.

Service
Dhr Pigmans
01/03/2018
9

Denken mee, tel overleg als er extra kosten zijn, vriendelijk personeel

Service
Dhr. Wansink
28/02/2018
7

Werkzaamheden worden goed verricht. Maar ik heb sterk het gevoel dat ze meer rekening houden met hun eigen belang dan het belang van de klant.

Service
henk snoeren (rijen)
28/02/2018
10

wordt al jaren uitstekend behandeld

Service
L.c.m.m. Van Gorp (Alphen)
28/02/2018
9

Omdat allies Nara wens verloopt

Service
Aa.van.dooren. Toon (Dongen)
23/02/2018
9

De goede ontvangst, wij komen al meer dan 55 jaar bij deze dealer en steeds gaan we met een goed gevoel weer huiswaarts

Service
Jan Martens Scholverbos 6 (Rijen)
22/02/2018
10

Altijd tevreden bij V.Dorst Rijen.Al jaren lang.

Service
Rene van Es (Dorst)
15/02/2018
8

Klantvriendelijk

Service
Louis te Vaarwerk (Eindhoven)
24/01/2018
9

Je krijgt er goede uitleg over de vragen die je stelt en een goed advies. Goede afspraken en nette wachtruimte .

Service
PJ van Hengel (Rijen)
24/01/2018
9

Wij zijn zeer te vreden, betreft werkzaamhede, vriendelijk personeel, goed uitziende showroom en receptie die je koffie aanbied met een worstenbroodje.Dat is toch goede Servise.

Service
Willem van den Broek (Breda)
17/01/2018
10

Prettige behandeling door vriendelijk en vakkundig personeel.

Service
Theo van der Heijden (Tilburg)
11/01/2018
10

Het is een garage die zijn afspraken nakomt, duidelijk aangeeft wat de verwachte kosten zijn, prima sfeer zowel in de werkplaats als in de wachtruimte in de showroom

Service
Anoniem
10/01/2018
9

Open communicatie welke vertrouwen geeft in een markt die daar niet om bekend staat. Enig minpunt is de huurprijs voor de leenauto die je mee kunt krijgen. Zeker bij een onderhoudsbeurt van €500 zou dit anders kunnen.

Verkoop
Anoniem
10/01/2018
9

behulpzame en vakbekwame vertegenwoordigers, die weten, hoe je een auto aan de man/ vrouw moet brengen

Service
Eric Koningstein
10/01/2018
9

25 jaar klant.. fijne mensen, dorpse instelling, altijd tijd voor je!

Service
Anoniem
03/01/2018
3

Afgesproken prijsopgave is niet nagekomen en niet netjes te woord gestaan

Service
Ton Claessens (Goirle)
28/12/2017
9

De klantbenadering in Rijen is open en eerlijk. Ze laten daar merken dat ze achter hun product staan, eenBetrouwbare en veilige auto. Dat is de reden dat ik al meer dan 15 jaar naar dezelfde garage ga.

Service
Anoniem
27/12/2017
8

Werken netjes, transparante prijzen is echt top. Zou het iedereen aanraden. Klantvriendelijk zijn ze (bijna) allemaal aan de receptie

Service
Jan van Bladel (Dongen)
27/12/2017
10

Het is niet voor niets dat ik al 40 jaar bij van Dorst Rijen kom. Ben altijd zeer tevreden.

Service
M.Bierhof (Rijen)
27/12/2017
10

zeer tevreden

Service
Thom Diepstraten (Tilburg)
27/12/2017
9

Wordt netjes en klantvriendelijk gewerkt

Service
Frans den Boer (Rijen)
22/12/2017
9

Was zeer tevreden als klant

Service
Anoniem
20/12/2017
10

Uitstekend bedrijf.Uitstekende, consistente kwaliteit.Meedenkend.Hoffelijke bejegening.(Beoordelaar is meer dan 20 jaar klant bij Van Dorst Rijen).

Service
Martin J.A.M. Meeuwis
20/12/2017
7

Correct, vriendelijk en terzake kundig

Service
Anoniem
14/12/2017
9

Altijd heel tevreden

Service
D. Kil (Rijen)
13/12/2017
10

Een zeer fijn bedrijf met TOP medewerkers. Er hangt een fijne sfeer, leggen alles goed uit en houden zich aan hun woord. Ik zou nooit geen ander bedrijf en medewerkers willen hebben!!

Service
Toine van den Boom (Tilburg)
13/12/2017
8

Goede service, vriendelijke en deskundige medewerkers

Service
Anoniem
06/12/2017
10

Super service, vriendelijke balie medewerkers, nemen de tijd voor hun klanten, denken mee, bellen altijd voordat ze reparaties uitvoeren etc.

Service
Ger Nouws (Dorst)
06/12/2017
9

Het voelt zeer betrouwbaar. Vakmanschap straalt er van af. Zijn zeer klantgericht. Aandachtspunt is de prijs. Ik vind ze eigenlijk aan de dure kant.

Service
dhr.j.m.toma (bavel.)
01/12/2017
9

ik ben 40 jaar in de autobranche werkzaam geweest dus ik weet er wel iets van, daarom die 9.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Zeer klantvriendelijk en eerlijke informatie.

Service
Hellen Anders (Dordrecht)
15/11/2017
10

Na afspraak, op tijd geholpen, uitleg over de werkzaamheden en overleg als er iets extra's nodig is .Gastvrij ontvangst, het wachten aan de tafel in de showroom, is inclusief verzorging van koffie en iets extra's. Ik kom er speciaal voor uit Dordrecht, terwijl er in Dordrecht ook een dealer is.

Service
Martien van den Wijngaard (Bavel)
08/11/2017
10

Stipt,netjes,koffie,worstenbroodje en krantje tijdens het wachten en antwoord op evt. vragen.

Service
Anoniem
07/11/2017
9

vind dit cijfer toereikend

Service
Anoniem
03/11/2017
10

ik ben tevreden

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Goede services en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
01/11/2017
10

Zeer klantvriendelijk , en wordt altijd goed geholpen !!!

Service
D. Krommenhoek (Dongen)
01/11/2017
10

Ik word altijd heel vriendelijk te woord gestaan en de kosten vallen altijd mee. Ik vind het een heel fijne garage en ook met kleine beurten krijg ik mijn auto gepoetst en gezogen terug. Heel fijn om daar te komen.

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Goede service en vriendelijk behandeld

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Klantvriendelijk, vooraf aan geven wat ongeveer de kosten zijn, vakwerk (wat ik ervan merk)

Service
c.j.peeters (rijen)
25/10/2017
8

samenwerking met van dorst in rijen

Service
Kees Paenen (Tilburg)
25/10/2017
8

Goeie service, vriendelijk personeel.Vooraf prijsopgave van mankementen.Lekker bakje koffie, en 's ochtends een worstebroodje.

Service
Ljwm van Bezouw (Rijen)
25/10/2017
10

Goede service

Service
TMM GERRITS (GILZE)
25/10/2017
8

alles goed geregeld

Verkoop
Anoniem
23/10/2017
9

Prima ervaring mee.

Service
Wim van der Veen
23/10/2017
9

Correct, vriendelijk, eerlijkheid en vertrouwen vormen de basis om klant te blijven.

Service
Anoniem
19/10/2017
8

goed bedrijf maken waar wat ze beloven

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Een fijne en correcte dealer die haar klanten kent

Service
arie (rijen)
11/10/2017
8

je voelt je welkom, goed en deskundig behandeld .het voelt thuis en betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
05/10/2017
8

Prima afhandeling

Service
Anoniem
04/10/2017
9

ben zeer vakkundig en correct geholpen zowel aan de balie en de werkplaats.

Service
Anoniem
04/10/2017
10

De service wordt altijd voor 100% uitgevoerd, ook al is onvoorzien een leenauto nodig, dan krijg je die kosteloos.

Service
F. Hoogendoorn
04/10/2017
9

Vooraf goed door medewerker geinformeerd, fijne ontvangst en alle werkzaamheden zijn perfect, snel en volgens afspraak uitgevoerd.

Service
Marcel smeekens (Rijen)
04/10/2017
10

Goed bedrijf. Vriendelijk en vakbekwaam personeel

Service
Anoniem
27/09/2017
10

Betrouwbaar adres voor een goede service. Bij langere beurten taxidienst beschikbaar.

Service
Anoniem
27/09/2017
9

prima

Service
Anoniem
27/09/2017
8

tevreden

Service
Jan de Jong (Rijen)
27/09/2017
8

Vertrouwen in het al jaren bestaand bedrijf in Rijen Een nadeel voor mij is dat mijn auto nog nooit gewassen terug heb ontvangen Maar de auto's van mijn kinderen waren altijd mooi gewassen na een bezoek aan het autobedrijf in Rijen

Service
John Raesen (Dongen)
27/09/2017
9

prettig, klantgericht en geen gedoe

Verkoop
Anoniem
21/09/2017
8

Tevreden en vertrouwd.

Service
Anoniem
18/09/2017
10

goede service

Service
Anoniem
15/09/2017
9

Toyota van Dorst Rijen is voor mij n klantvriendelijk bedrijf met goede service. Ze staan je altijd keurig te woord en hebben alle tijd voor je ook als je onaangekondigd binnen valt. Ze werken je vragen direct keurig netjes af. Daarnaast staat er altijd n heerlijk kopje koffie klaar voor elke klant.

Service
Anoniem
13/09/2017
7

some costs on replacing the tyres were surprising and the costs were too high which i did not account in the budget. Car was not cleaned when returned which was not the case when I did the servicing last year from Van Dorst Rijen

Service
G van uggelen
13/09/2017
10

Het personeel is erg klant vriendelijkDe monteur is erg kundig Ben alleen wel benieuwd of ik nog iets hoor over de plek die in mijn lak zit

Verkoop
Mevr. van den Brekel-Houtepen
13/09/2017
9

Van Dorst Rijen B.V. levert al bijna 40 jaar onze auto's. Dit bedrijf is zowel op de afdeling verkoop en receptie/ werkplaats klantgericht en voorkomend. Ook de service die geleverd wordt is TOP! Alles wordt netjes conform de afspraken afgehandeld; beloftes worden nagekomen. Wij zijn dus al jaren tevreden klant van Toyota van Dorst Rijen B.V.

Verkoop
Anoniem
06/09/2017
9

Prettige en vakkundige verkoper die mij een nieuwe auto heeft verkocht.

Service
LOUIS. (tilburg.)
06/09/2017
8

tot heden heeft nog geen Toyota mij in de steek gelaten.om en om 35 jaar.

Service
Dhr. F. Taal (Rijen)
31/08/2017
8

Goede dealer; betrouwbaar, goede service en klantvriendelijk. Ook prima verhouding onderhoudskosten.

Service
M. Wolff (Breda)
30/08/2017
8

Afspraken nakomen, alles schoon en netjes, vriendelijke mensen, prijzen van te voren bekend, vervangend vervoer en koffie!

Service
M.Merkx-Goppel (Rijen)
30/08/2017
9

Je krijgt op tijd melding voor onderhoudsbeurt.Kan beroep doen op vervangende auto, fiets.Krijg bericht als reparatie anders verloopt, in overleg.Ik ben gewoon tevreden!

Service
Anoniem
23/08/2017
9

Goede service niets op aan te merken

Verkoop
Harry Verwaijen (Roosendaal)
23/08/2017
10

Zoals ik eerder heb aan gegeven kom ik uit Roosendaal waar ze ook een van dorst Toyota dealer hebben en daar ga ik nooit meer. Ik heb toen in Rijen mijn Corrola gekocht en daar ben ik toen heel goed geholpen vandaar dat ik steeds terug komt in Rijen nu ook weer super geholpen van een 2 in Roosendaal nasr een dikke 10 voor Rijen

Service
Anoniem
16/08/2017
8

receptie kort en duidelijk monteur kundig

Service
Ad Lodewijk (Dongen)
09/08/2017
9

Adekwate en vriendelijke afwikkeling van de gemaakte afspraken.

Service
Mevr. M. van Bijnen (Tilburg)
09/08/2017
9

Fijn geholpen, open en eerlijk advies.

Verkoop
Anoniem
08/08/2017
9

De gelegenheid om de nieuwe Yaris 'n weekend uit te proberen , gaf de doorslag voor deze aankoop. Ik heb er geen spijt van , hij is ruim ziet er goed uit, en rijdt heel fijn , tevens zuinig in gebruik door de hybride. gemiddeld 4,8/100 . 'n aanrader !!

Service
Ad Suur (Tilburg)
04/08/2017
10

Topservice door een topbedrijf, zeer bekwaam personeel! En een heerlijk worstenbroodje tijdens het wachten! Brabantse service en gezelligheid!

Service
Mevr. Aben (Rijen)
04/08/2017
9

Prima service. Alles naar wens verlopen.

Service
Anoniem
03/08/2017
8

Prima garage, transparant makkelijk benaderbaar

Service
PH Breuer (Eindhoven)
03/08/2017
8

Bij de vestigingen van Van Dorst wordt je nog als een echte klant behandeld. Dat is in Rijen niet anders. Bij de beurt was er meer gedaan dan ik verwacht had, door de Service kaart waren enkele werkzaamheden zelfs gratis uitgevoerd. Dat geeft toch een lekker gevoel. Goede service voor een betaalbaar bedrag. Hierdoor ga ik niet meer naar de werkplaats in de buurt. Door alle uitgevoerde checks kan ik weer zorgeloos een jaar met mijn Prius rijden. Hulde aan Van Dorst Rijen.

Service
anton nuijten (rijen)
02/08/2017
9

deze garage zeer vertrouwd, en goede service,ben altijd zeer tevreden

Service
J.C.G.Damen (Tilburg)
02/08/2017
9

Goed werk en de auto netjes en gewassen afgeleverd dank jullie voor netjes behandeling .Groetjes Johan damen.

Service
mevr. bollen van de ven (tilburg)
02/08/2017
8

goed geholpen alles naar wens

Service
phcm de Bruijn (Rijen)
02/08/2017
10

ben er uiterst tevreden over

Service
Anoniem
28/07/2017
8

Prima geholpen en uitleg gekregen

Service
Anoniem
27/07/2017
10

Tevreden

Service
Anoniem
26/07/2017
8

Goede , snelle service , vriendelijk personeel

Service
Anoniem
26/07/2017
9

Deskundig en vriendelijk personeel. Prettige sfeer in de garage, goede voorzieningen zoals koffie, thee, fruit etc.

Service
Anoniem
26/07/2017
10

Hebben gewoon alles op orde zoals het hoort!

Service
Henk Friederichs (Rijen)
26/07/2017
10

Wij zijn sinds jaren zeer te spreken over Toyota van Dorst

Service
Anoniem
24/07/2017
10

ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Alles wordt serieus netjes en correct behandeld en afgewerkt.

Service
Mevr Verwater
24/07/2017
9

Ik ben zeer tevreden over de service en vriendelijkheid van t personeel

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
9

Goed geholpen en niet 0pdringer goede uit leg

Service
cees loose
14/07/2017
10

warme ontvangst prettig personeel

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Werd netjes te woord gestaan

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Klantvriendelijk, prettige uitstraling, persoonlijke service, goede prijs-kwaliteit verhouding

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Goede service, vriendelijk en bekwaam personeel en lekkere worstenbroodjes bij de koffie.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Klantvriendelijk, prettige uitstraling, persoonlijke service, goede prijs-kwaliteit verhouding

Service
de vries (kaatscheuvel)
30/06/2017
10

heel goed .van dorst. monteurs heel goed

Verkoop
G. Schellekens (Rijen)
30/06/2017
9

Wij hebben al herhaalde keren een nieuwe auto bij Van Dorst Rijen BV gekocht en zijn altijd keurig geholpen.
De gemaakte afspraken worden altijd goed nagekomen.

Service
leo rozen (tilburg)
27/06/2017
9

Prima garage en uitstekende service

Verkoop
Anny huijbregts (Rijen)
20/06/2017
10

Betrouwbare dealer met een goede service en tijdens het wachten is er altijd wat te drinken of er is fruit of iets lekkers bij de koffie .en altijd een medewerker die je op de hoogte houd van de ontwikkelingen die er zijn met de auto.
En ze staan je altijd netjes te woord en helpen zo snel mogelijk

Service
Anoniem
20/06/2017
9

De dealer maakt goed afspraken en komt deze ook na. De behandeling is beleefd, correct en behulpzaam. De werkzaamheden zijn tot nu toe steeds tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
J Geers (Oosterhout)
20/06/2017
10

De service is super

Verkoop
Anoniem
19/06/2017
9

Ik voel me echt gezien als mens met mijn vragen, de medewerkers zijn vriendelijk, betrokken en behulpzaam

Service
Anoniem
14/06/2017
10

Omdat het een garage betreft waar service, kwaliteit en oog voor de klant nog hoog in het vaandel staan en iedereen van monteur tot baliemedewerker een zelfde betrouwbaarheid, vriendelijkheid en kunde uitstraalt. Ze verdienen terecht een groot compliment, heb dit in deze mate nog nooit eerder bij een garage gezien.

Service
aa de jong
07/06/2017
8

snel geholpen en wachten duurde minder dan we dachten , al is het daar altijd aangenaam om te wachten , deze keer geen worstebroodje , maar je kan niet alles hebben . de grote beurt was ook wat goedkoper dan ik dacht , uitleg gekregen van de factuur.al met al zeer tevreden.

Service
Arie (Tilburg)
07/06/2017
10

Ik heb hier altijd een goede ervaring en vertrouwen met Toyota Rijen.

Service
Mevr. van Drongelen
07/06/2017
8

Prima dus

Service
Anoniem
02/06/2017
8

zeer tevreden

Service
H.G.A. Kuijstermans (Dorst)
31/05/2017
9

Ik word er altijd klantvriendelijk en correct behandeld!

Service
Stan Wens Bouw B.V. (Rijen )
31/05/2017
9

Goed bedrijf, nette mensen. Ben al jaren klant.
Zeker voor het merk Toyota het juiste adres.

Service
Toon Zopfi (Rijen.)
31/05/2017
8

Goede service en aandacht voor de klanten.

Verkoop
mj akkermans (reijn)
24/05/2017
10

ik ben er altijd welkom

Service
Peter en Carla Scholte (Molenschot)
24/05/2017
9

Beleeft, prima ontvangst overleg over te verstrekken van reparaties, en schone auto. Bij langere wachttijd, fiets ter beschikking. Koffie, fris worstenbroodje, en fruit. Top!!!

Service
Trudie Vrijbergen (Dongen)
24/05/2017
10

Goede sfeer, snelle afspraak mogelijk, personeel altijd aardig en behulpzaam, uitleg goed, prijzen schappelijk!!!

Service
Anoniem
18/05/2017
8

Zeer goede service.

Service
J.Heezius (Rijen)
18/05/2017
10

Goede service, klantvriendelijk, afspraken goed nageleefd.
Auto keurig gewassen retour.

Verkoop
Robert Jan Biesheuvel
17/05/2017
10

Fijne ruime showroom. Vriendelijk personeel, die begrijpen wat de wensen van de klant zijn. Goede aftersales.

Service
Wil Maas (Breda)
17/05/2017
9

Omdat alles altijd volgens afspraak verloopt en ook de ruimte waar ik altijd wacht doet voor mij prettig aan. En het is ook fijn
dat je koffie of iets anders krijgt aangeboden.

Service
Rjbergmans@hotmail.com bergmans (Tilburg )
11/05/2017
10

Ik ben zeer tevreden over Toyota rijen ben in alle opzichten een blij met de garage professioneel personeel die verstand van zaken hebben en weten waar ze mee bezig zijn en altijd de tijd voor je nemen 10 met een grivel

Verkoop
Dhr p van riel (Tilburg)
10/05/2017
8

We werden altijd geholpen wanneer we ook kwamen

Service
Ben van Deursen (Tilburg)
03/05/2017
9

Je bent echt klant en geen nummer en je wordt vriendelijk ontvangen en er wordt goed onderhoud geleverd.

Service
c van de ven (tilburg)
03/05/2017
10

een geweldigservice

Service
van der Harst (Breda)
03/05/2017
10

prima service, duidelijke afspraken, luisteren naar de wensen van de klant, geen verassingen

Service
Anoniem
26/04/2017
10

anders kwam ik er geen 36 jaar

Service
de hr J.W.Schouten (Dorst)
26/04/2017
10

Het was voor ons een klein avontuur omdat we door verhuizing onze dealer in Terneuzen moesten verlaten maar van Dorst in Rijen was een beste ruil en daardoor niets ten nadelen van van Cappendijk uit Terneuzen

Verkoop
Anoniem
24/04/2017
10

wij rijden zeker al 40 jaar Toyota, dus dan zijn wij toch heel tevreden,

Service
Anoniem
20/04/2017
9

Omdat ik al ongeveer 25 jaar klant ben bij van Dorst Rijen en altijd op een prettige wijze ben geholpen,ook bij de aankoop van nieuwe wagens .

Service
Frans van Berkel (Gilze)
20/04/2017
10

Uitstekende service en vriendelijke behandeling

Service
Rob Brakkee (Oosterhout)
20/04/2017
8

Geen comentaar

Service
Anoniem
19/04/2017
8

atijd goed behandeld

Service
Anoniem
18/04/2017
10

Onlangs hadden we problemen met de gasinstallatie en was er veel onduidelijkheid over de reden waarom onze auto niet op gas wilde rijden. Er was een meningsverschil tussen de inbouwer van de gasinstallatie en de toyota garage. Ik als leek wist niet wat waar was. Uiteindelijk bleek een ex hoofdmonteur van Toyota rijen beter zicht te hebben op de oorzaak dan de inbouwer van de gasinstallatie en dat terwijl gasinstallatie niet meer de core business is van Toyota. De inbouwer van de gasinstallatie heeft het euvel verholpen. Dus ipv dat we mogelijk afscheid moesten nemen van onze auot rijden we er nu weer relexed in rond. We hadden meer kosten en moesten ook een "normale" vervanging van de koppeling laten doen ( > 220.000 km). Ik denk dat de garage daarom als extra service de auto van buiten en van binnen heeft gereinigd en dat was zeer fijn.

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Vriendelijke medewerker. Correcte afhandeling van gemaakte afspraken. Duidelijke uitleg van gedane werkzaamheden.

Service
Henk Mutsaers (Tilburg)
12/04/2017
10

Ik heb de vestigings-leider meteen na de onderhoudsbeurt een mail gestuurd met alleen maar een zeer goede beoordeling

Verkoop
Jelle van Alphen (Gilze)
11/04/2017
10

Geweldig personeel. Vriendelijk en behulpzaam, gewoon helemaal top!

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Prima service, klantvriendelijke houding, wel een beetje aan de prijs.

Service
Bep Beekers (Rijen)
29/03/2017
10

Alles volgens afspraak.

Service
Toon de geus (S.gravenmoer)
29/03/2017
8

Ik ben altijd netjes geholpen al vele jaren dus daarom een goed cijfer

Service
W. Baelemans (Rijen)
29/03/2017
10

Vriendelijke behandeling, uitstekende werkuitvoering, voertuig werd schoon en gepoetst afgeleverd. Zeer tevreden.

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
9

Prima service, zeer informatief, snel geholpen

Service
H.kempen (Oosterhout)
20/03/2017
9

Goede service/voorlichting. Duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Ik beoordeel deze vestiging met een cijfer 9 omdat hij uitblinkt in klantgericht werken, hoge mate van serviceverlening en goed geschoold personeel heeft. Meedenken met de klant is eerder standaard dan incidenteel.
De werkzaamheden zijn altijd van een hoog niveau.

Service
Antoon van dooren (Dongen)
16/03/2017
9

Ik kom al 50 jaar bij deze dealer,en voel mij er altijd op mijn gemak en heb. Nooit een probleem gehad, wordt er altijd zeer correct behandeld, en ben een tevreden klant ,,,,, .

Service
Helen Megens (Tilburg)
16/03/2017
9

Zeer klantvriendelijk. Goede service

Service
L.van Gorp (Alphen)
13/03/2017
9

Correct en naar wens afgehandeld

Service
Anoniem
09/03/2017
10

Ik weet niet hoe lang ik al bij van Dorst kom.
Altijd zeer goed tevreden (toyota).

Service
Anoniem
08/03/2017
9

Ik kom al vanaf 1985 bij van Dorst Rijen B.V. en wordt al jaren uitstekend als klant behandeld

Service
Johan van Antwerpen (Goirle )
08/03/2017
9

Ik kom er al vanaf de eind jaren tachtig en ben er altijd zeer goed behandeld.

Service
Marian maibaum (Rijen )
08/03/2017
8

Vriendelijke medewerkers

Service
Dhr. A.W.J.M. Vervest (Oosterhout)
03/03/2017
9

deze beoordeling geef ik vanwege het feit dat ALLE medewerkers bij de dealer waarmee ik in contact ben geweest mij altijd vriendelijk en vakkundig van dienst zijn ongeacht mijn vraag en of probleem betreffende mijn voertuig en zelfs bij een klein probleempje zo snel als mogelijk dit voor mij oplossen en doorgaans is dit bijna direct.
vandaar dat ik dit bedrijf alsmede het merk bij iedereen aanbeveel.

Service
B.Can (Rijen)
02/03/2017
10

Goede service.

Verkoop
Jac de Jong (Alphen)
23/02/2017
9

Mooi bedrijf met goede vakmensen zij zijn zeer betrouwbaar en
vriendelijk ook op zakelijk gebied.
Geven prima uitleg en cervice en staan altijd voor u klaar.

Service
Anoniem
22/02/2017
10

Het is een betrouwbare en klantvriendelijke dealer. Ze geven goede adviezen, en afspraken worden altijd nagekomen. De service verlening staat daar op een hoog nivo. Bij de receptie wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan.

Service
Anoniem
22/02/2017
10

Prima alles perfect gemaakt

Service
Dhr. Niehoff (Rijen)
22/02/2017
10

Verlaat met een tevreden gevoel de dealer en dat is mij heel veel waard

Verkoop
René Martino Ketelaar Rosenbrand (Tilburg)
22/02/2017
10

De nieuwe auto zat bij aflevering een scheur in de voorruit. Deze is vakkundig vervangen en naar volle tevredenheid hersteld.

Service
Anoniem
15/02/2017
9

een cijfer 9 omdat er immers altijd verbeteringen mogelijk zijn. Er moet iets te wensen blijven. De gastvrijheid, klantvriendelijkheid en vakkundige werkzaamheden zijn toonaangevend.

Service
Dhr. A. de Jong (Dongen)
15/02/2017
10

Bij Toyota Van Dorst in Rijen word je uitermate goed en correct behandeld. Dit is de beste garage, die ik tot nu toe heb gehad in de 52 jaar dat ik auto rijd.

Service
Dhr. J. van der Pijl (Puttershoek)
15/02/2017
9

Klant vriendelijk en goede service en wachtgelegenheid met koffie en gratis wifi.

Verkoop
Anoniem
14/02/2017
9

Goede service .korrechte behandeld

Service
F.van Poppel (Wouw)
14/02/2017
10

Zeer goede garage vriendelijke medewerkers lekkere koffie word je meteen aangeboden met een heerlijk warm worstebroodje ,goede leestafel en gezellige showroom klant is koning mentaliteit petje af

Service
jcm v gemert (dorst)
14/02/2017
10

je wordt correct geholpen

Service
Dhr. J. van der Pijl (Puttershoek)
25/01/2017
9

Klant vriendelijk en behulpzaam, en denken mee om te wachttijd zo kort mogelijk en aangenaam te laten verlopen.

Service
Ivan Cotov (Raamsdonksveer)
09/01/2017
10

Het is en mooi bedrijf, vrindelijke personel,mijn auto vord perfect onderhouden ! Elek jaar krijg ik autleg ower onderhoud ! En ik ben tevreden !

Service
theo gerrits (gilze)
15/12/2016
8

correct en vriendelijk

Verkoop
Familie Dorenbos (Rijen)
09/12/2016
9

Actief, meedenken en er alles aan doen dat de klant tevreden is.

Service
Dhr D. Krommenhoek (Dongen)
20/11/2016
10

De vriendelijkheid van het personeel, het direct klaar staan en kleinere dingen meteen aan te pakken. Bovendien heb ik een enorm vertrouwen in hun deskundigheid.

Service
Anoniem
17/11/2016
9

Dit is een goed vriendelijk autobedrijf de service,onderhoud zijn zeer goed. Je wordt goed geholpen en geadviseerd kortom een bedrijf die zijn strepen verdiend voor al die goede dingen.

Service
Karel v.d. Bogaard (Rijen)
10/11/2016
9

Na zoveel jaren nog steeds tevreden. Ook mijn kinderen doen graag zaken met deze dealer.

Service
Familie Dorenbos (Rijen)
28/10/2016
9

Actief, meedenken en er alles aan doen dat de klant tevreden is.

Service
Rianne Rietveld (Hulten)
28/09/2016
10

Goede service en de professionaliteit van het personeel. Ook vriendelijk.

Service
Anoniem
28/07/2016
8

niets de auto was niet gewassen dat viel tegen

Service
Anoniem
25/07/2016
8

Klantvriendlijk
Netjes
Mooie wachtruimte
Snelle service

Service
Mandy Amo (Rijen)
20/07/2016
10

Keurige wachtruimte, perfecte service tijdens het wachten, ik word op de hoogte gehouden van eventuele extra kosten en die komen exact overeen met de factuur. Er wordt met je meegedacht voor oplossingen voor betaling van de factuur. Auto wordt keurig afgeleverd. Alle medewerkers behandelen je keurig.
Kortom een bedrijf dat doet wat ze belooft, en nog goed ook. Voor mij een 10 met een griffel!!!!!!

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
10

De service is fantastisch

Service
Ivo de voort (Tilburg)
19/07/2016
10

goede service op alle gebieden.

Service
Anoniem
13/07/2016
10

İk ben zeer tevreden.Vooral ben ik zeer tevreden over klantvriendelijkheid,vakmanschap,dienstverlening.

Service
A.van roozendaal (Rijen)
13/07/2016
10

is goed

Service
dhr jan van kollenburg (Tilburg)
29/06/2016
10

alles correct

Service
Kees Moelands (Dongen)
28/06/2016
10

vakkundige garage, goede service en uitleg. Er wordt prima met je meegedacht in de verschillende mogelijkheden.

Verkoop
gerard verhwren (tilburg)
27/06/2016
9

Goed personeel altijd vriendelijk gelijk Hulp indien dat mogelijk is

Service
dhr.H.van de Laak (Baarle-Nassau)
22/06/2016
10

goede service,vakkundig personeel

Service
Theo Bode (Sprang -Capelle)
22/06/2016
10

Goede service vriendelijke mensen en op tijd ...

Service
Henk Friederichs (Rijen)
15/06/2016
10

Alles perfect geregeld en duidelijke afspraken

Service
leo rozen (tilburg)
15/06/2016
10

Fijne en goede garage en niet te groot en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
10/06/2016
10

Ik al meer dan 40 jaar geleden mijn 1 auto gekocht. En nog steeds tevreden !

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
10

Vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk. Accuraat in het naleven van gemaakte afspraken

Service
A.W.J.M. Vervest (Oosterhout)
08/06/2016
10

zeer vakkundig personeel, vriendelijk, afspraak is afspraak, perfecte service en geen kosten achteraf, je voelt je als klant echt gewaardeerd.

Service
Bram van Eijk (Rijen)
08/06/2016
10

Deze dealer bezoek ik al 38 jaren en ik ben er zeer tevreden over. Superzaak!!!

Service
Kees Thielen (Gilze)
03/06/2016
9

vriendelijk en afspraak na komen

Service
Anoniem
01/06/2016
8

Vriendelijk, duidelijk en kundig personeel, gemakkelijk afspraak maken met vermelding van verwachtte kosten, algehele nette indruk van de vestiging.

Service
H.G.A. Kuijstermans (Dorst)
01/06/2016
10

Ik heb al vermeld dat de dealer zeer klantvriendelijk en uiterst correct is!

Service
phcm de Bruijn (Rijen)
01/06/2016
10

afspraken worden volledig nagekomen

Verkoop
Koenen W (Heinenoord)
18/05/2016
8

ze moeten aan de toekomst blijven werken en een 8 is een goed cijver

Service
Anoniem
11/05/2016
10

qua merkdealer/garage bedrijf is Toyota de nummer 1.
Service, vertrouwen, communicatie, vriendelijkheid en kennis van auto's is meer dan goed.
Toyota **** (Rijen) gaat nog net dat stapje verder

Service
Dhr J. Hamers (Oosterhout)
06/05/2016
10

Deze Toyotadealer is een voorbeeld voor de gehele garagebranche en detailhandel hoe je met klanten om moet en kunt gaan.
Klantvriendelijkheid, vakkennis en service alles wat een klant hoopt te krijgen wordt hier gerealiseerd.
Kortom een TOP garage.

Service
mevr Maas van Rheenen (Rijen)
04/05/2016
9

Altijd vriendelijk geholpen, goede service

Verkoop
Anoniem
29/04/2016
9

De verkoper is ter zake kundig en betrouwbaar. De dealer is zeer clientvriendelijk.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Wij zijn altijd goed geholpen we zijn zeer tevreden

Service
H Weterings (Rijen)
29/04/2016
8

Ik ben tevreden

Service
Anoniem
20/04/2016
9

afspraak is afspraak geen verassingen.

Service
APH Biemans (Dongen)
20/04/2016
10

ik kom hier al 35 jaar

Service
Kevin Giesekam (Rijen)
20/04/2016
9

Ze Zijn enorm klantvriendelijk:
1) Je krijgt altijd de keuze of je wil wachten tot het onderhoud gereed is of dat je de auto op een later moment komt ophalen. Als je kiest voor wachten krijg je vaak iets lekkers voor bij de koffie (worstenbroodje etc). Het zijn de kleine dingen die het doen

2) Je hebt de mogelijkheid de auto op een eerder moment achter te laten zodat het onderhoud meteen de volgende morgen kan beginnen.

3) Het personeel zowel achter de balie als de monteurs denken met je mee. Je krijgt altijd netjes de vraag of bepaalde zaken preventief mogen worden vervangen ook als het gaat om kleine bedragen. Daarnaast gaat men niet zomaar over tot vervangen van zaken als uitlaten etc, men houd rekening met de leeftijd /waarde van de auto en kosten van de reparatie en zal bijvoorbeeld voorstellen om de uitlaat te repareren middels laswerk (de meeste dealers die ik ken vervangen altijd alles waardoor je zomaar honderden euro's kwijt kunt zijn voor het vervangen van een uitlaat terwijl hij ook voor ee

Service
Wendy (Tilburg)
20/04/2016
10

Zeer tevreden over jullie omdat jullie zeer goede service geven en ook zeer klantvriendelijk zijn

Service
Anoniem
19/04/2016
8

Goede service en vriendelijk personeel. Onderhoud van auto goed uitgevoerd.

Service
C. Mertens (Breda)
13/04/2016
9

Men is er altijd (klant)vriendelijk en geeft indien gewenst de juiste prijsopgave vooraf. Afspraken worden altijd op tijd nagekomen. Juist daarom kom ik naar de vestiging in Rijen.

Service
Elly lohn (Tilburg)
13/04/2016
9

Omdat ik zeer goed ben geholpen zowel aan de balie werkplaats en in de gezellige koffiehoek waar t wachten op de auto geen straf is 😊😊😊😊gebruik van. wifi en lekker iets bij de koffie de tijd was zo om

Service
Wim vd langenberg (Dongen)
13/04/2016
10

Vanwege jarenlange ervaring

Verkoop
Anoniem
07/04/2016
8

Goede dienstverlening. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
07/04/2016
8

Men is vriendelijk en beleefd en voor zover ik dat kan beoordelen ook vakkundig en eerlijk.

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Goede garage

Service
Dhr G van Uggelen (Den bosch)
06/04/2016
10

De zaak oogt netjes en schoon het personeel is erg vriendelijk
De wagen word netjes afgeleverd en de prijs voor onderhoud is eerlijk en niet te duur

Service
Jos Kemmeren (Dongen)
06/04/2016
9

Ze zoeken altijd een oplossing naar ieders tevredenheid, als je moet wachten wordt je een kop koffie met iets lekkers aangeboden ,zelfs aan de kinderen wordt gedacht.

Service
Andries Pen (Tilburg)
30/03/2016
10

Onderhoud perfect uitgevoerd. Klantvriendelijk personeel en aangenaam wachten met koffie, appelflap en de krant.

Verkoop
Anny huijbregts (Rijen)
30/03/2016
10

Vriendelijk personeel,goede service,altijd worden ontvangen met koffie met wat lekkers erbij,en nemen alle tijd voor je.

Service
Beekers E. (Rijen)
30/03/2016
9

Werken volgens afspraak.

Service
dhr. B.Niehoff (Rijen)
16/03/2016
9

Ik was tevreden over alles met betrekking tot de grote servicebeurt. Wat mij wel tegenviel, was dat de auto niet schoon werd afgeleverd wat bij vorige beurten wel was gebeurd.

Service
Martin Borgstein (Tilburg)
16/03/2016
7

Ze waren de veranderde afspraak vergeten en toen moest het naar mijn idee te snel. Er werd niet eens gestofzuigd in de auto

Verkoop
Mevr. R. de Jong (Rijen)
14/03/2016
10

Toyota een gerenomeerd merk , dit is een vertrouwd adres/garage , en nu zelf ondervonden: een PRIMA SERVICE en dichtbij, dus wat wil je nog meer VEILIG EN VERTROUWD.

Service
Aa.van.dooren (Dongen)
09/03/2016
9

Ja,je wordt hier zeer goed ontvangen ,de vooraf gemaakte afspraken worden prima uitgevoerd,,de wachttijd wordt goed aangegeven ,in de wachtruimte wordt voldoende aandacht besteed aan de klanten,op tijd koffie met een hapje, een krantje. En vriendelijke mensen,goede uitleg over de gedane werkzaamheden,dat alles prima geregeld,,,,,,,,

Service
Peter Honcoop (Rijen)
09/03/2016
9

Top-dealer in alle opzichten en al jaren lang!

Verkoop
Mw siemons (Dongen)
29/02/2016
10

Fijne benadering.werden goed geholpen, werd tijd aan ons besteed, duidelijke en vriendelijke service.
Alles uitgebreid en rustig en duidelijk besproken.

Service
Anoniem
24/02/2016
9

Ze leveren goed werk en doen dit keurig netjes

Service
Anoniem
24/02/2016
9

Correct vriendelijk

Service
Anoniem
19/02/2016
8

Goede service en ontvangst is prima

Service
Anoniem
17/02/2016
8

Alles is naar wens gedaan

Service
Anoniem
17/02/2016
9


Vergeleken bij vorige garages(geen Toyota) ben ik heel goed geholpen.
Zeer tevreden

Service
anton nuijten (rijen)
17/02/2016
8

goede service, zeer tevreden over het onderhoud

Service
Ben (Tilburg)
10/02/2016
9

zeer degelijke dealer, er worden goede afspraken gemaakt

Verkoop
Anoniem
02/02/2016
9

Prettig geholpen

Service
H.Kempen (Oosterhout)
28/01/2016
8

Ik heb vertrouwen in de mensen van "van Dorst"

Service
Anoniem
27/01/2016
8

Het kan altijd beter

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Uitstekende ontvangst en rapportage uitgevoerde werkzaamheden. Kortom - niets op aan te merken.

Verkoop
Anoniem
27/01/2016
9

Altijd vriendelijke ontvangst, goed geholpen, duidelijke factuur

Service
CGM V OPSTAL (OOSTERHOUT)
27/01/2016
10

ZEER GOED BEHANDELD

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
9

De gesprekken (met twee verkopers) waren prettig.
Ook de aflevering verliep prettig.
Aanvullende vragen en verzoeken werden goed afgehandeld.

Verkoop
De heer Peters (Alphen (NB))
25/01/2016
10

zeer vriendelijk en klantgericht. uitstekende service!

Service
Anoniem
18/01/2016
10

Vriendelijk, duidelijk en afspraken worden correct nagekomen.

Service
Anoniem
13/01/2016
10

Altijd goede service

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
8

Prima service en oog voor de wensen van de klant, top !!

Service
Anoniem
13/01/2016
10

Omdat ik er als klant naar kijk. Zit erg goed in elkaar.

Service
Anoniem
08/01/2016
9

zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel

Service
martin hoogeveen (Tilburg )
08/01/2016
10

Prima service en goede klantvriendelijke mensen. Word goed geïnformeerd over gebreken die er zijne en over de extra kosten

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Houden zich aan de afspraak

Service
Jan Martens (Rijen #)
24/12/2015
9

Elke keer als ik in de garage ben is het goed.
Al tientallen jaren.

Service
Anoniem
23/12/2015
10

Alles is correct afgehandeld en juist toegelicht.

Service
Bob Peters. (Baarle-Nassau.)
23/12/2015
10

Prima en deskundige service, de klant staat centraal, dat merk je aan alles!!!

Service
Dhr. H. Verkooijen (Gilze)
23/12/2015
9

Deskundig en klantvriendelijk personeel dat zich aan afspreken houd.

Service
J. Welgraven (Rijen)
23/12/2015
9

Zeer vakkundig personeel. Afspraken worden nagekomen zonder dat je voor verassingen komt te staan en als dat toch zo mocht zijn wordt je altijd hierover geïnformeerd.

Service
Marina van den Bogaard (Dorst)
23/12/2015
9

omdat er op een probleem na, alles prima in orde is en een goede service en medewerkers zijn vriendelijk.

Service
Anoniem
16/12/2015
8

prima medewerkers , aanbod koffie is teveel 1x is voldoende.

Service
Ton Claessens (Goirle)
10/12/2015
9

Ben zeer tevreden over de correcte en persoonlijke klantbenadering van de medewerkers . Ook de uitgevoerde werkzaamheden zijn prima in orde. Ben hierin in 10 a 15 jaar klant nog nooit teleurgesteld. Van de andere kant beschik ik over een oerdegelijke auto (al 13 jaar!) waaraan nauwelijks iets kapot gaat. Jammer dat die hier niet meer te kop is. Ik zou zeggen doe daar iets aan.....

Service
CGHJ Moelands (Dongen)
09/12/2015
9

Omdat ik altijd prima geadviseerd en geholpen wordt.

Service
Ton Erwich ('s Gravenmoer)
09/12/2015
10

Ik ben uitermate tevreden over deze dealer, de afspraken worden volledig nagekomen, de ontvangst is zeer vriendelijk.

Service
Anoniem
07/12/2015
9

omdat ik er erg tevreden over ben.

Service
wil lanslots (Gilze)
03/12/2015
8

de behandeling is altijd prima

Service
Gerard van Beijsterveld (Dongen)
02/12/2015
9

Goede ontvangst, luisteren en adviseren goed.

Service
Hans Overbeeke (Breda)
02/12/2015
10

ik ken deze dealer al vele jaren. Altijd word ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan en geholpen.

Service
dhr. W. Wouterse (Tilburg)
26/11/2015
10

Zeer goede service. Vriendelijk personeel die altijd bereid is om geduldig en duidelijk antwoord te geven op je vragen. Bij de VW dealer was ik een wandelende portomennee en was ik een nummer. Daarom al jaren gelden voor de onderhoud van mijn VW overgestapt naar dit bedrijf Inmiddels heb ik een Toyota en zien ze me niet meer terug bij VW.

Service
Frans Ghering (Tilburg)
26/11/2015
10

De dealer komt de gemaakte afspraken na en levert een goede service. Na het verloop van een afgesproken garantietermijn is de dealer nog bereid mee te denken over benodigde reparaties en daarvoor niet de volledige prijs te rekenen. Dit geeft aan dat de dealer vertrouwen heeft in de auto's die er verkocht worden.

Service
Jan Kleijn (Rijen)
26/11/2015
10

Klantvriendelijk

Service
M.van den Wijngaard (Bavel)
26/11/2015
10

Men is hier altijd correct en vriendelijk....!

Service
Dhr van Riel (Rijen)
25/11/2015
10

Al jaren wordt ik goed geholpen.

Service
Familie Cornelissen (Rijen)
25/11/2015
10

Wij kopen al vanaf zo'n beetje de jaren 70 auto's bij deze dealer, vanaf Toyota-dealerschap Toyota's. Altijd naar tevredenheid behandeld, hopelijk blijft dit zo in de toekomst met de nieuwe eigenaar !

Service
G van den Bogaard (Rijen)
23/11/2015
7

Goede vriendelijke medewerkers die weten wat ze doen

Service
Anoniem
19/11/2015
8

Goede dealer, goede service, maar de kosten van een servicebeurt zijn prijzig. Dit vergeleken met een niet-merk garage.
Het zullen wel vastgestelde prijzen bij Toyota.

Service
HW vTilburg (Rijen)
18/11/2015
9

Klant vriendelijk vakmanschap service ontvangst komen afspraken na!!

Verkoop
Mevr. Amber Vos (Tilburg)
18/11/2015
10

Zeer klantvriendelijk.het team is goed op elkaar afgestemd.een leuk bedrijf om er heen te gaan

Service
Trudie Vrijbergen (Dongen)
16/11/2015
10

ALTIJD snelle en goede service, aardige medewerkersl, zeer schappelijke rekening

Service
Anoniem
12/11/2015
10

Prima service en ontvangst bij de garage
Deskundig personeel en de informatie was correct.

Service
Jan Grietjes (Rijen)
11/11/2015
8

Goede service

Service
Karel v.d. Bogaard (Rijen)
11/11/2015
8

nette bediening en goede afspraak

Service
c.j.peeters (rijen)
09/11/2015
9

na tevredenhijd afgewerkt

Verkoop
Ajm weyters (Tilburg)
03/11/2015
10

Goet behandeld

Service
Smit (Rotterdam )
03/11/2015
10

Wij zijn zeer tevreden over de service en klantgerichtheid

Service
Dhr. D. Krommenhoek (Dongen)
28/10/2015
10

omdat ik er altijd heel vriendelijk en snel word geholpen en. zover ik het kan beoordelen, heel vakkundig.

Service
Jan van der Schoof (Rijen)
28/10/2015
10

Ik rij nu vier jaar een auris en ben heel erg tevreden over het totale service pakket dat van dorst mij bied.
Heel erg tevreden.

Service
Wim van der Veen (Bavel)
28/10/2015
9

De houding van personeel komt klantvriendelijk over en ook de afwerking aan de auto zijn tot in detail voor mij tot tevredenheid verricht.

Service
Anoniem
22/10/2015
9

Ik ben zeer tevreden over de service van autobedrijf van Dorst. De prijzen zijn stevig, maar de toyota is dan ook een super fijne auto. Het zou fijn zijn, als ruim van te voren reparaties noodzakelijk zijn, bv. over 15000 km moeten de remschoenen / schijven worden vervangen.

Verkoop
Anoniem
21/10/2015
8

goede klantvriendelijkheid en zeer nette service bij aflevering nieuwe auto

Service
Anoniem
21/10/2015
9

de uitstraling van het hele bedrijf , correct , netjes , van de receptie tot monteur, tot telefoniste en koffieverzorgster .
natuurlijk hangt hier ook een prijskaartje aan , maar dat heb ik er voor over zolang ik het kan betalen.

Service
Anoniem
14/10/2015
9

Goede ontvangst. Telefonisch overleg over bijkomende kosten

Verkoop
Anoniem
14/10/2015
10

Voornamelijk door de klantvriendelijke, meedenkende, kundige verkoper die met mij een klik maakt. Daarnaast is het een mooie grote overzichtelijke showroom.

Service
Anoniem
14/10/2015
10

zeer tevreden over de service van Toyota.

Verkoop
Nicolle Mermans (Tilburg)
14/10/2015
9

Klantvriendelijkheid

Service
e van den brand (rijen)
12/10/2015
3

Ze bellen niet als er extra kosten bijkomen, wat van tevoren was afgesproken. Ook willen ze allerlei onderdelen vervangen terwijl er niks mee aan de hand is. En als je hier uitleg over wilt, of je wilt het met eigen ogen zien, kan het niet want alle bruggen zijn vol

Service
Pieter van Sas (Rijen.)
01/10/2015
9

Ik ben steeds tevreden als ik rij zonder klachten met de wagen. Als er ooit klachten zijn worden deze direct opgelost.

Service
Jacques van den Buijs . (Breda .)
30/09/2015
10

Ik heb mijn auto gebracht voor een grote beurd dus konden ze geen prijs opgaven doen maar dat is normaal geen punt.
Als ik langer dan 2 uur moet wachten staat er altijd een auto klaar , super .
Als er klachten zijn wordt er altijd met aandacht geluisterd en ze nemen de tijd .

Service
Anoniem
24/09/2015
9

Altijd dezelfde keurige afhandeling van alle services.

Service
Gerard Heuts (Breda)
24/09/2015
9

De hele entourage en behandeling is zeer goed verzorgd en er wordt koffie of thee aangeboden met een worstenbroodje .

Service