Beoordelingen 

782 commentaren van in totaal 783 beoordelingen
Service
M.Maas (Rijen)
18-10-2019
9

Goede service, je wordt altijd netjes en snel geholpen, ook tussen de beurten door als er iets met de auto is.

Service
Wim van der Veen (Bavel)
16-10-2019
9

zie voorgaande uitleg

Service
Bergmans (Tilburg )
16-10-2019
10

Top service en kwaliteit. Gewoon nog steeds de gezelligheid die ze altijd al uitstralen

Verkoop
Tom Oortwijn (Goirle)
09-10-2019
10

Persoonlijke aandacht en technisch goede informatie en direct klaar staan indien nodig

Service
Dhr. Swinkels (Rijen )
09-10-2019
9

Goede service , vriendelijk personeel.

Service
Frans Hanssen (Rijen)
09-10-2019
9

Deskundig, correct, betrouwbaar en vriendelijke bejegening.

Service
Jacques van den Buijs (Breda )
03-10-2019
10

Vriendelijke medewerkers, vakkundig, luisterend oor, komen afspraken na. Ik kom er al 15 jaar met grote tevredenheid.

Service
Ton Erwich ('s Gravenmoer )
03-10-2019
10

Ik ben al vele jaren bij deze dealer en heb er alleen maar prettige ervaringen mee. Het personeel is zeer vriendelijk zodat ik uitermate tevreden ben.

Service
Arnold Uijlenhoet
03-10-2019
9

De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd. Het personeel staat klanten correct en vriendelijk te woord en geeft goede uitleg. Deze keer was mijn eerste enigszins negatieve ervaring. Mijn auto, gekocht bij deze dealer, bleek een niet passend reservewiel te hebben, hetgeen ik merkte toen ik mijn eerste lekke band kreeg. Het heeft een week geduurd voordat een vervangende velg en band werden geleverd.

Service
Thom Vermeulen (Dongen)
24-09-2019
10

Ik ben zeer tevreden en word steeds prima behandeld.

Service
Mark Zaal (Tilburg)
24-09-2019
8

Het totale proces rond de grote beurt verliep soepel en professioneel

Service
Mevr.Smolders
24-09-2019
8

Algemeen goed.

Service
Harm van Wijk (Breda)
23-09-2019
9

Door de gehele gang van zaken bij het leasen / de schadeherstelling van de auto en de afhandeling daarvan.

Service
Carel Janssen (Riel)
23-09-2019
8

ben tevreden

Verkoop
Koen (Rijen)
20-09-2019
10

We zijn netjes en deskundig geholpen door de verkoper. Het was wel druk in de showroom voor slechts 1 verkoper (vanwege vakantie collega) op het moment dat wij er waren. Door kort met iedereen een praatje te houden over wie er eest aan de beurt zou zijn was dat wel duidelijk hoe lang je moest wachten. Mooie ruime overzichtelijke showroom.

Service
Mevrouw Verdaasdonk
04-09-2019
10

Ben zeer tevreden over Louwman Rijen. De mensen staan altijd geduldig en vriendelijk klaar om me te helpen. Voel me er zeer welkom.

Service
Gerard Kamberg
03-09-2019
9

Correcte, vriendelijke behandeling. Eventuele afwijkingen van de werkzaamheden worden keurig overlegd.

Verkoop
Ton Weterings (Terheijden)
30-08-2019
10

Voor mij een prettige vriendelijke en deskundige garage

Service
Susan (Tilburg)
21-08-2019
9

Goede uitleg over inhoud beurt en kostenplaatje. Netjes gebeld over extra werkzaamheden.

Service
J. Snoeren
07-08-2019
9

Prima service vriendelijke ontvangst. Goede monteurs

Service
J. C. G. Damen (Tilburg)
07-08-2019
10

Zeer goede garage alles volgens afspraak en netjes auto gewassen en gestof zuigt. Klasse ????

Service
Chris Manniën (Tilburg)
31-07-2019
9

Van oudsher een dealer met zeer klantvriendelijk ingesteld personeel.

Verkoop
Marc Vssers (Dorst)
31-07-2019
10

Netjes en correct behandeld goede informatie en voorlichting maar wij waren hier al mee bekend omdat wij via de werkgeven een lease auto hebben die ook bij jullie vandaan komt

Service
Gert van Staalduinen (Goirle)
24-07-2019
9

Klantvriendelijk, klantgericht, deskundig

Service
Dhr (Dhr. Martens )
24-07-2019
9

Heel beleefd en snel

Verkoop
Sandra (Tilburg)
23-07-2019
10

Ik vind het een prettig bedrijf met goed personeel. Ze helpen je snel en de service is goed

Verkoop
johan broeders (baarle-nassau)
23-07-2019
10

goede ontvangst en uitleg nam alle tijd voor ons

Verkoop
Joep Vos (Tilburg)
23-07-2019
10

Klantgericht. Duidelijke offerte. Komen gemaakte afspraken na. Niets is te veel. Uitgenodigd langs te komen als iets niet duidelijk is.

Verkoop
René Bergmans (Dongen)
23-07-2019
10

Bij de inruil van mijn oude auto gaven ze gelijk een reëel bod, zijn klantvriendelijk en geven goede aftersales.

Verkoop
jan van den hazel (waspik)
23-07-2019
10

omdat wij zeer vriendelijk ontvangen werden en zeer goed werden geholpen.

Verkoop
A laros (Tilburg )
23-07-2019
9

Klantvriendelijk en alle tijd voor informatie etc

Verkoop
Dhr. H.J. Zandvliet (Rijen)
23-07-2019
9

Het was een feest om mijn 1e Toyota aan te schaffen. En zoals mijn Toyota rijdt, zal het zeker niet mijn laatste Toyota zijn.

Verkoop
Fam. Branderhorst ('s Gravenmoer)
23-07-2019
9

Op basis van onze behoeften is uitstekend meegedacht in wat dat voor onze nieuwe auto betekent. Ook na de verkoop kun je hier prima terecht voor vragen en extra uitleg. Geen gelikte verkooppraatjes, maar echte service.

Service
Henk (Dorst )
17-07-2019
7

Persoonlijk contact is minder geworden na van Dorst

Service
Jan Van Beurden. (Tilburg)
11-07-2019
9

Heel prettige mensen die een goede uitleg geven over de werkzaamheden die nodig zijn zonder dat je onder druk wordt gezet.

Service
W de Jong (Rijen)
11-07-2019
8

Correct. Duidelijk en goede service.

Service
phcm de Bruijn
11-07-2019
10

doen wat ze beloven en komen afspraken na

Service
Henk Friederichs (Rijen)
21-06-2019
9

Betrouwbaar, vriendelijk, punctueel, vakmanschap, kortom prima bedrijf.

Service
A.H.M.van Son (Rijen)
21-06-2019
10

Perfect bedrijf.Vriendelijk en deskundige medewerkers.

Service
c van berkel (tilburg)
21-06-2019
9

zeer tevreden

Service
L.J. Geerts (Rijen)
21-06-2019
10

service met een glimlach, niets is te veel. zelfs als je komt met een onbestemd 'rammeltje' dan is dit geen probleem in Rijen.

Service
Van der Steen
14-06-2019
7

Minder aannames doen en iedere klant als individu behandelen in plaats van het routinematig handelen. Vraag bijvoorbeeld of er nog bijzonderheden zijn als ik de sleutel afgeef. Vraag of ik de onderdelen van deze onderhoudsbeurt even mee wil kijken op de lijst. Dat ik van te voren weet wat er gaat gebeuren en wat het kost. Kwaliteit van het onderhoud is goed. Daarom een 7.

Service
S Peeters
14-06-2019
9

Ik ben vriendelijk te woord gestaan, heb uitleg gekregen. De auto is weer netjes terug over gedragen

Service
aa de vjong (made)
14-06-2019
8

goede service

Service
Jan van der schoof (rijen)
12-06-2019
10

heel erg tevreden

Service
v d Avoird SP (Dorst)
12-06-2019
10

al jaren lang Toyota rijder met volle tevredenheid van v Dorst CQ Louman.

Service
A.W.J.M. Vervest (Oosterhout)
12-06-2019
10

vanwege de voortreffelijke service en de vakkennis van de monteurs is het voor mij steeds weer een genoegen om het onderhoud in rijen te laten uitvoeren, natuurlijk is het merk Toyota kwalitatief bijna onverslaanbaar vandaar dat ik bewust voor dit merk gekozen heb.

Service
der. Henk van de Laak (baarle nassau)
07-06-2019
10

Zeer tevreden

Service
Martijn van Dooremalen (Oosterhout)
07-06-2019
9

Zeer toegankelijk, altijd in staat aan mijn vragen en wensen te voldoen

Service
J.J.van Boxel (Lage zwaluwe)
31-05-2019
9

goede service - nooit geen problemen - prettige medewerkers

Service
Henk Kuijstermans (Dorst)
31-05-2019
9

Vakkundig, Klantvriendelijk en correcte behandeling!

Service
Piet Gijselhart (Tilburg)
31-05-2019
9

men staat altijd klaar om mij zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Service
B. van Eijk (Rijen)
24-05-2019
8

Is prima bedrijf

Service
Mevr. T. de Graauw (Breda)
22-05-2019
9

Klantvriendelijk, kundig, vertrouwen in de garage!

Service
mj akkermans (rijen)
17-05-2019
10

het is de besten van de 8

Service
Rene (Tilburg )
17-05-2019
5

Kontact en het familie gevoe is totaal weg verdwenen

Service
Mevr. M. Rommens (Dongen)
16-05-2019
9

Ga zo door, bedankt voor de service en de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid!

Service
Mevr. van Leunen
10-05-2019
9

Super tevreden. Vriendelijk personeel. Denkt met je mee en je krijgt t gevoel dat alles wat je vraagt niet te veel gevraagd is.

Service
Dhr D. Krommenhoek (Dongen)
08-05-2019
10

Ik word daar altijd heel vriendelijk ontvangen en heb volledig vertrouwen in de technische kennis van de monteurs. Na een groete beurt krijg ik mijn Corolla altijd schoon en als nieuw weer terug. Niets dan lof.

Service
Willem van den Broek (Breda)
03-05-2019
10

Bij al mijn bezoeken alleen maar positieve ervaringen

Service
Wim kuijten (Rijen )
30-04-2019
9

Ben tevreden over de gang van zaken.

Service
D. van Opstal (Rijen)
30-04-2019
7

Geen asbak op lijst aankruisen als deze er niet in zit. Dit geeft geen goed beeld of de rest wel op juiste wijze gecontroleerd is.

Service
Cees de Jong (Rijen)
30-04-2019
8

Zeer correct behandeld, ga zo door.

Service
Miriam den Boer van der Veken (Dongen)
24-04-2019
9

ik was tevreden

Service
Johan Manders (Rijen)
24-04-2019
9

Qua aankoop en inruil vind ik ze aan de magere Kant. Onderhoud en werkplaats is top

Service
A Zopfi (Rijen.)
24-04-2019
9

Goede service, ik kom al 50 jaar [met v Dorst erbij ] bij deze garage, en rij al 40 jaar Toyota, dat doe je niet als het niet goed is.

Service
Dhr. F. Taal (Rijen)
18-04-2019
9

Houd de van Dorst kwaliteit vast. Opgaan in in een mega-organisatie vergroot de afstand veelal tussen klant en leverancier.

Service
F.D.J.M.Lautenslager (ALPHEN/CHAAM)
10-04-2019
9

Vriendelijk correct en zakelijk.

Service
Mevr.C.van Ede-Fraij
10-04-2019
8

Omdat ik er prettig behandeld wordt, als mens, als persoon. Dit gebeurt niet meer overal als je boven de 80 bent!

Service
Henk Kempen (Oosterhout)
10-04-2019
9

Snel aan de telefoon. Vriendelijk, op de hoogte van de staat van mijn auto, luistert goed. Geeft deskundig antwoord op mijn vragen.

Service
Dick van Kuipers (Dorst)
10-04-2019
10

Sinds 1980 bij deze dealer (van Dorst) altijd amicaal behandeld terwijl er technisch nooit enig probleem is geweest.

Service
Ben (Tilburg)
10-04-2019
9

Goede garage met goede service en vriendelijk personeel. Je bent geen nummer.

Service
Lajwm. Kastelijn (Tilburg)
09-04-2019
9

Zeker altijd tevreden is allemaal wel wat duur maar over het algemeen is het dan ook in orde.

Service
Mark
09-04-2019
9

Eerlijke en betrouwbare dealer aan wie ik mijn Toyota toevertrouw. Veel van de medewerkers werken er al jaren. Ook dat geeft vertrouwen.

Service
Bep Beekers (Rijen)
09-04-2019
9

Houden zich aan afspraak en vriendelijk geholpen.

Service
arie barten
09-04-2019
8

Omdat ze de vertrouwde en deskundige kwaliteiten gehandhaafd hebben.

Service
Frans van den Kieboom (Breda)
09-04-2019
10

Dorst met personeel heeft deze waardering glansrijk verdiend.

Service
Duffhues (Tilburg)
09-04-2019
8

Zeer goed en net autobedrijf.

Service
Jan Martens Scholverbos 6 (5122hp Rijen)
21-02-2019
9

Louwman is nog nieuw voor mij, maar als het zo door gaat ben ik zeer tevreden. Al jaren TOYOTA, weet niet hoe lang.

Service
Dhr T.Visser (Oosterhout nb)
20-02-2019
10

Vriendelijk personeel en zeer vakkundige werkplaats heb ik al twintig jaar ervaren,

Service
Familie Kimenai
20-02-2019
8

Je wordt altijd netjes te woord gestaan en hebben alle tijd voor je.

Service
Ajm van den hoek
20-02-2019
8

Correct geholpen en dichter bij.

Service
A. de Jong (Dongen)
20-02-2019
9

Men voldoet precies aan mijn wensen, afspraken komen ze goed na. Vragen worden vriendelijk beantwoord.

Service
P.A.F. Verkooijen (Breda)
20-02-2019
8

Reparaties zijn prima vakkundig personeel en je wordt er echt als klant behandeld.

Service
John Cools (Goirle)
14-02-2019
10

Alles 100%, ook in de wachtruimte! Was op zijn DORST service zoals voorheen.

Service
Mevr Klaassen (Rijen)
06-02-2019
8

Over het algemeen prima / vertrouwde garage.
Aandachtspunten zijn kleinigheidjes.
Receptie zou wat overzichtelijker mogen, is nu eigenlijk in de showroom, is natuurlijk doordacht gekozen . het is vaak druk bij de receptie, er is geen mogelijkheid om even te gaan zitten. De wachtruimte is er wel maar een stukje verder daar ga je niet gemakkelijk naar toe om even te wachten.
Dichterbij receptie gelegenheid bieden om even te zitten /Receptie en wachtruimte meer bij elkaar voegen.

Service
J.Sauvé (Dongen)
01-02-2019
10

De service en onderhoud is perfect. Personeel is correct en dienstbaar.Verder is ervoor de klant een worstenbroodje en koffie.

Service
Gerrie de Jongh (Tilburg)
01-02-2019
10

Goede service

Service
Gert van Staalduinen (Goirle)
01-02-2019
9

Klantvriendelijk Behulpzaam Deskundig

Service
Louis te Vaarwerk (Eindhoven)
01-02-2019
8

Komt zeer vertrouwd over, kennis van zaken bij uitleg over bijkomende werkzaamheden vriendelijke ontvangst met koffie.

Service
Toon. Aa.van.dooren (Dongen)
01-02-2019
10

Ben vaste Toyota klant,kom al ruim 50 jaar bij Jack v dorst,en naar tevredenheid ,heb voor mijn werk jaren met een Toyota op stap geweest nooit problemen gehad , ben in rijen zeer goed behandeld ,zou en dat doe ik ook een ieder aanraden bij de garage v,dorst,zeker voor de goede en vriendelijke behandeling,,,,

Service
H.P.M. Goos (Rijen.)
01-02-2019
9

We rijden al 33 jaar Toyota en zijn altijd keurig geholpen , dus daarom verdiend Louwman Rijen een heel goed cijfer !

Service
Martinus Meeuwis (Tilburg)
04-01-2019
8

Correcte en vriendelijk met kennis van zaken.

Service
Mevr. Bekkers
04-01-2019
9

Duidelijke communicatie, netjes, vriendelijk personeel. Je weet vooraf wat de kosten gaan worden.

Service
Jan de Jong (Rijen)
04-01-2019
8

Ik heb alle vertrouwen in bovengenoemde dealer. Jammer genoeg is mijn auto nog nooit schoon terug gekomen na de controle beurten in de werkplaats alleen deze keer waren de vloermatten voor de eerste keer gereinigd (de auto's van mijn kinderen worden / werden altijd van binnen en buiten schoongemaakt ) Jammer dat deze keer ook de vooruit steenslag niet gerepareerd is (vergeten ??/ ) wel berekend en op coulance gecrediteerd omdat ze vergeten waren een foto te maken van de voorruit steenslag schade voor de verzekering

Service
Cma van meer (Molenschot )
21-12-2018
10

Klant vriendelijk

Service
Mevr.van Kuijk (Rijen)
19-12-2018
8

prima service

Service
Jack van Riel (Rijen)
19-12-2018
9

Op tijd krijg je bericht om te komen, factuur wordt al vantevoren besproken en gestuurd.Fietsen staan klaar. Afspraken komen ze na.Factuur wordt besproken na afloop.

Service
Cindy Poeth (Tilburg)
19-12-2018
7

Prima en snel

Service
APH Biemans (Dongen)
14-12-2018
10

Na 37 jaar weet ik het zeker

Service
Mevr. Roetman (Tilburg )
14-12-2018
8

Prima en gastvrije garage waar je goed en vriendelijk geholpen word.

Service
Frans den Boer (Rijen)
14-12-2018
9

Ik ben al jaren een tevreden klant , zeer tevreden onder de naam Van Dorst.En hoop ook zo tevreden te zijn onder de nieuwe naam LOUWMAN Rijn B.V.Daar heb ik alle vertrouwen in.

Service
Ton claessens (Goirle)
14-12-2018
9

Maak het maar gemakkelijk....... ik heb jullie gemeld dat het hier een bijna ouderwets dorpse garage betreft waar men gewoon doet en gewoon onderhoud pleegt. Geen flauwekul, maar wel zakelijk en vriendelijk. Zo zijn ze al een eeuwigheid bezig en gaan ze hopelijk een zelfde periode door. Er straalt vertrouwen uit dit bedrijf.

Service
C.Brands (Dongen)
14-12-2018
10

Het merk Toyota staat voor degelijkheid en uiteraard ook de firma Louwman Rijen BV.

Service
Gerard van Beijsterveld (Dongen)
14-12-2018
9

vriendelijk - attent - goede informatie.

Verkoop
Mevr. A. Weterings (Oosteind)
13-12-2018
10

Klantvriendelijk en goede service.

Service
Peter Honcoop (Rijen)
07-12-2018
8

Gewoon altijd goed en al jaren.

Service
Ellie Akkermans (Dongen)
05-12-2018
9

Goed beleeft en vriendelijk

Service
Carla van Zunderd (Oosterhout)
05-12-2018
10

Kom al 15 jaar bij dit bedrijf in Rijen. Nog nooit klachten gehad. Altijd fijn behandeld door het personeel.

Service
joke maas (rijen)
05-12-2018
8

tevreden

Service
Florus (Tilburg)
30-11-2018
10

Van het telefoontje naar de receptie tot het weer ophalen van de auto, alles klopt. Vriendelijk geholpen, geen verrassingen en de auto rijdt weer als een zonnetje de winter in.

Service
Mevr. C.h.f. Anders
30-11-2018
9

Prettig ontvangst .volledig geïnformeerd. Auto schoongemaakt en uitgezogen.volt behandeld. Op gewacht met koffie en wat extra.s

Service
A Pistorius (Tilburg)
30-11-2018
9

Vriendelijke medewerkers.

Service
Yvonne
30-11-2018
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Service
J.M.G.van Doorn (Rijen)
23-11-2018
9

Kwalitatief 'n goede garage!!

Service
A. Kimenai (Dongen)
23-11-2018
9

Goed tot zeer goed.

Service
Martijn van Dooremalen
23-11-2018
9

Voorlichting, Uitleg en afhandeling van zaken is al jarenlang tot volle tevredenheid.

Service
Carel Janssen (Riel)
23-11-2018
8

Prettig, vriendelijk en hoge kwaliteit.

Service
Gitta Stienen (Tilburg)
23-11-2018
9

Zeer goede service. Ze helpen mij altijd meteen. Zeer goed advies en uitleg bij mijn nieuwe auto. Kan mij geen betere dealer wensen.

Service
Toon Brouwers (Gilze)
14-11-2018
8

Over alles tevreden, alleen vooraf geen koste opgave gekregen.

Service
Trudie Vrijbergen (Dongen)
09-11-2018
9

Altijd goede service, snelle afspraak mogelijk, scherpe prijzen, aardige medewerkers!!!

Service
PH (Rijen)
09-11-2018
9

Vriendelijk en betrouwbaar net als de Toyota.

Service
Robert (Tilburg)
09-11-2018
9

Benaderbaar, vriendelijk, goede service.

Service
Els Alessie (Tilburg)
09-11-2018
10

Altijd alles prima volgens afspraak.

Service
Koenen (Udenhout)
09-11-2018
9

Het personeel aan de receptie en monteurs hebben op een nette manier hun zaken afgehandeld. Alleen bleek de kostprijs op de afspraaksite niet te kloppen.

Service
Jaap Nieuwkoop (Rijen)
02-11-2018
8

Ik geef niet direct een hoger cijfer dan een acht. Meerdere ervaringen in de toekomst zullen me mogelijk mijn mening doen wijzigen.

Service
Wim van der Veen (Bavel)
02-11-2018
9

In alle opzichten een bedrijf waar je op kan rekenen.

Verkoop
Mw Laurijssen
02-11-2018
9

Toyota is een goed en betrouwbaar merk. Maar nog belangrijker vind ik de deskundigheid, service en dienstverlening van het personeel.

Service
Dhr. J van Doornik (Loenen aan de Vecht)
02-11-2018
10

Perfect geholpen.

Service
de hr J.W.Schouten (Dorst)
29-10-2018
10

We worden altijd erg vriendelijk ontvangen en geholpen En als wij wachten tot de auto klaar is is het er altijd erg gezellig met een kopje koffie of thee en soms zelfs een worstenbroodjes. En niet te vergeten de appel Maar en dat is natuurlijk het belangrijkste:de auto is prima in orde. ????

Service
Marinus van den heuvel (Oosterhout)
29-10-2018
9

Omdat ik altijd correct ben benaderd.

Service
J.C.Nelemans (Breda)
29-10-2018
8

Prima.

Service
A.Nooten (Rijen)
29-10-2018
8

Prima garage.

Service
d v gils (dongen)
18-10-2018
8

dat is zo

Service
TMM GERRITS theo (GILZE)
17-10-2018
9

CORRECT

Service
Lambert Theunissen (Tilburg)
17-10-2018
8

Betrouwbare garage. Vriendelijk personeel. Tip : geef altijd vooraf een globale prijsopgave.

Service
Rianne Rietveld (Hulten)
11-10-2018
10

Fijne mensen die hun afspraken na komen, goede prijs kwaliteit verhouding.

Service
Rj Bergmans (Tilburg )
11-10-2018
10

Ik ben zeer tevreden over deze Toyota dealer Van Dorst. Ze zijn er klant vriendelijk en behulpzaam en denken graag met je mee.

Service
Dhr. W. v.d. Hoff (Rotterdam)
11-10-2018
8

Goede service en vriendelijke mensen.

Service
M.Saes (Rijen)
11-10-2018
8

Goed zoals het is.

Verkoop
Dhr. van Hees
11-10-2018
9

Goede service en klantgerichte vriendelijkheid.

Service
Mevr. van Beurden
05-10-2018
10

Goede ontvangst en duidelijke uitleg over wat er aan de auto wordt gedaan of gecheckt.

Service
Dhr. J.C.A. van Doorn (Rijen)
05-10-2018
9

Goede service. Meedenken over de grootte van de jaarlijkse beurten en dus niet onnodig “groot” i.p.v. “klein”.

Verkoop
T. Willemsen
02-10-2018
10

Deskundige medewerkers die zeer klantgericht zijn bij elk bezoek. Afspraken worden keurig nagekomen. Je bent en voelt je klant bij deze dealer.

Service
van Bijnen Mevr. (Tilburg)
26-09-2018
7

Teleurstelling, had volgens mijn beter gecontroleerd moeten worden. Veiligheid staat voorop.

Service
Mevr Ro
26-09-2018
9

Staan altijd voor me klaar en biedt goede service.

Service
S Donders (Tilburg )
26-09-2018
8

Goede service.

Service
Mw.Bislip
26-09-2018
8

Prima Service toppie zeer tevreden.

Service
F. Hanssen (Rijen)
19-09-2018
9

Er wordt goed geluisterd naar het verhaal van de klant, zodat reparaties correct en naar verwachting worden uitgevoerd.

Service
Henriette
13-09-2018
9

dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf

Service
Jacques van den Buijs (Breda)
13-09-2018
10

De beste garage met vriendelijke en vakkundige medewerkers , ik beveel deze garage aan iedereen aan

Service
Mevr. Snelders Damen
13-09-2018
9

Er zat geen Nederlands talig instructie boekje bij de auto toen ik hem kocht, gevraagd maar nooit gekregen.

Service
W van Gog (Rijen)
13-09-2018
9

betrouwbaar en zeer service vriendelijk

Service
Jack van Loon (Tilburg)
13-09-2018
8

Het is prima zo

Service
Thom Vermeulen (Dongen)
05-09-2018
10

Scoort op alle fronten

Service
H.A.L.Vissers.
31-08-2018
9

Zijn 30 jaar naar volle tevredenheid klant bij VanDorst Rijen BV

Service
Wim Goossens (Dordrecht.)
31-08-2018
9

fijne garage, vriendelijk en vakkundig personeel.gezellige tafel/ wachtruimte.

Service
TMM GERRITS theo (GILZE)
29-08-2018
8

zeer netjes

Service
louis moerkens (tilburg)
29-08-2018
8

het prijskaartje liegd er niet om.

Service
Toine van den Boom (Tilburg)
29-08-2018
8

Weer een top service ontvangen

Service
Wim Meerman (Tilburg)
23-08-2018
8

Het is een goed en fijne garage waar een klant nog klant is

Service
Gerben Bokma (Goirle)
15-08-2018
8

Een bedrijf met een niet stads karakter.Prettig en vertrouwd.

Service
Mathieu de Vries (Rijen)
13-08-2018
10

Zeer nette ontvangst, Service is zoals gewoonlijk uitstekend, gewoon een zeer correcte en nette manier van handelen. Zeer vriendelijke mensen.

Service
W Dirks (Tilburg)
10-08-2018
9

Zeer goeg en tevreden

Service
Maaike Aben (Rijen)
10-08-2018
8

Zeer tevreden

Service
Mevr snoeren (Oosterhout )
08-08-2018
8

Correct

Service
H. Akkermans (Dongen)
08-08-2018
8

Betrouwbaar bedrijf met goede service, klein min puntje zijn de prijzen van service beurten.

Service
A. Lodewijk (Dongen)
01-08-2018
9

Telkens een adekwaat en vriendelijk verloop van het contact.

Service
dhr c.loose (Bavel)
01-08-2018
10

zeer correcte behandeling

Verkoop
Dhr R Bourgonje (Rijen)
31-07-2018
9

Een vak garage waar je nog als klant behandeld word.

Service
Dhr. M.J.Nelemans (Rijen)
25-07-2018
9

zeer prettig geholpen ondanks na een klacht.

Service
J.A. Coremans (Dorst)
25-07-2018
9

Klantvriendelijk, vakkundig

Service
Ton Weterings (Terheijden)
24-07-2018
10

Altijd vriendelijk en correct

Service
Jan Van Beurden. (Tilburg)
18-07-2018
9

Omdat ik een leek ben op gebied van auto's,moet ik vertrouwen hebben in de eerlijkheid van de monteurs en anderen mensen van de garage. Zij hebben mij nog nooit onnodige voorstellen gedaan. Dus daarom een 9.

Service
phcm de Bruijn (Rijen)
18-07-2018
8

ervaring altijd positief.minder tevreden over de receptie

Service
Mevr Klijs (Gilze)
18-07-2018
9

alles is goed gegaan en we zijn heel tevreden met van Dorst Rijen het personeel is heel vriendelijk

Service
Wim G. (Chaam)
11-07-2018
9

De klant wordt als koning behandeld. Men heeft tijd, respect en begrip voor de klant.

Service
Marianne Janssens (Rijen)
11-07-2018
9

Alles is er oke

Verkoop
Ingrid Schellekens (Tilburg)
09-07-2018
10

Netjes behandeld, vriendelijke verkoper, gewoon alles goed.

Service
Henk Faro ('s Gravenmoer)
09-07-2018
9

Super vriendelijk en vak garage

Service
Karolina Ch
04-07-2018
10

professionalisme

Service
Jan van Dongen (Molenschot)
28-06-2018
10

Zeer tevreden

Service
J.B.B. de Rooij (Teteringen)
27-06-2018
8

Prima serviceverlening, grote dekundigheid.Enige zorgpunt: de vloermatjes waren helaas niet geheel schoon.

Verkoop
Kok Everling
27-06-2018
10

We hadden al ervaring met Toyota van Dorst vandaar dat we weer bij van Dorst zijn geweest. Vriendelijke mensen en ze nemen genoeg tijd om het een en ander uit te leggen

Service
Mattie van Geloof (Oosterhout )
27-06-2018
10

Toyota van Dorst Rijen is een super garage geweldige mensen en monteurs doen wat er gezegd word,en altijd gastvrij met lekker worstenbrood tijdens de onderhoudsbeurten .Ik rijd al 35 jaar Toyota en heb nog nooit langs de kant van de weg gestaan ,Gewoon een Top auto ,en een Top Dealer

Service
S Peeters
20-06-2018
9

Wordt er altijd goed geholpen.

Service
gwenda verboom (dongen)
20-06-2018
10

klantvriendelijkgoede serviceeerlijkheid

Service
Bram (Rijen)
20-06-2018
0

Ik ben al meer dan 30 jaren tevreden klant geweest, maar de laatste twee á drie jaren ben ik niet tevreden. Ik ga in het vervolg naar een andere dealer.

Service
Hans Zeijen (Goirle)
20-06-2018
9

Uitstekende service en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Ehsan .Naeemy (Breda)
13-06-2018
10

Super teverden de manier hoe ze handelen

Service
Ad de Jong (Dongen)
13-06-2018
10

ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid correcte afwikkeling

Service
Theo Bode (Sprang Capelle)
13-06-2018
10

Ik ben zeer tevreden en daarom een 10. En altijd vriendelijke mensen, kopje koffie erbij dus blij !!!

Service
Dhr. Hermans (Tilburg)
07-06-2018
10

klantvriendelijk, persoonlijk, neemt de tijd, denk met je mee, adviseert, betrouwbaar, kundig personeel, een top dealer.

Service
Henk Kuijstermans (Dorst )
06-06-2018
9

Ik ben erg tevreden!

Service
Willy smeekens (Rijen )
06-06-2018
7

Hallo van Dorst team Ik ben altijd tevreden over jullie werk omdat jullie kwaliteiten leveren

Service
Groenendijk (Rijen)
06-06-2018
10

Service gericht VakbekwaamVriendelijk

Verkoop
Annemarie van Reeden (Krimpen aan den IJssel)
05-06-2018
10

fijn geholpen. goede inruilprijs. prima afhandeling.

Service
cj peeters (rijen)
01-06-2018
9

wordt goed behandeld en netjes ontvangen

Service
Piet gijselhart (Tilburg)
30-05-2018
8

nooit geen probbleemen

Service
hamels (Rijen)
28-05-2018
10

alles is perfect

Service
Ferdi (Oudheusden)
24-05-2018
4

Geen vervangend vervoer

Service
Joop van Boxel (Lage zwaluwe )
24-05-2018
9

Altijd netjes en correct behandeld.

Service
Fred (Tilburg)
24-05-2018
8

Al jaren een prettige relatie met deze dealer

Verkoop
G. Stienen (Tilburg)
24-05-2018
10

Klant is koning

Service
Peter zscholte (Molenschot)
18-05-2018
10

Al jaren een tevreden klant

Verkoop
Ververs (Eindhoven )
16-05-2018
10

Perfect geholpen

Service
Trudie Vrijbergen (Dongen)
16-05-2018
10

Goede dealer! ik word bij een probleem snel geholpen door vriendelijke medewerkers.Gunstige tarieven, goede uitleg over werkzaamheden en prijs.

Service
Joke Maas (Rijen)
16-05-2018
9

Wordt altijdnaartevredenheidgeholpen

Verkoop
Corien van den Bemt-Peters (Tilburg)
14-05-2018
10

Ik ben super te vreden over het hele proces en ook een super sociale verkoper, echt alle lof over het totale plaatje.

Verkoop
van Dongen
14-05-2018
10

Al 30 jaren een tevreden klant!

Service
Joseph van de Ven (Dongen)
09-05-2018
10

Van Dorst Rijen B.V. is een betrouwbare Toyota dealer. Meer kun je je niet wensen.

Service
GCAM v Amelsfoort (Tilburg)
02-05-2018
9

Zeer tevreden.

Service
May van Hest
02-05-2018
9

De uitstraling van het personeel is netjes. Men krijgt een prima uitleg en wordt op de hoogte gebracht over de voortgang van het onderhoud. Tevens is er een ontspannen sfeer. Tijdens het wachten is er de mogelijkheid om koffie of thee te drinken en dan wordt je nog verrast met een heerlijk worstenbroodje. Helemaal top.

Service
Ben van Deursen (Tilburg)
02-05-2018
9

Een garage waar je geen nummer bent, maar waar de klant nog koning is. Je wordt vriendelijk ontvangen en werkzaamheden worden goed uitgevoerd en de dealer/werkplaats is betrouwbaar. Ook een lekker ruimte om te wachten als je besloten hebt om tijdens de werkzaamheden te wachten, met een lekkere kop koffie/thee en vaak ook nog iets lekkers erbij.

Service
Brigitte (Tilburg)
26-04-2018
9

Vriendelijk, informatief, volgens afspraak, netjes afgeleverd

Service
fam. van de Ven
25-04-2018
9

Wij kregen hier eerlijk advies, en kunnen er altijd terecht met vragen, en krijgen een eerlijk antwoord.

Service
Gert van Staalduinen (Goirle)
18-04-2018
9

Zeer vriendelijk, attent en behulpzaamHoewel ik eigenlijk geen bijzondere reparaties heb gehad naar mijn idee ook deskundig

Service
R. de Roij (Tilburg)
18-04-2018
10

Prettig contact bij maken afspraak, alles ligt klaar als je aan komt, er volgt na onderzoek telefonisch overleg over punten die niet tot het standaard werk horen. Als je iets wat niet direct nodig is om uit te voeren niet opdraagt, wordt er ook niet geprobeerd om je mening te veranderen. Prijs is naar mijn indruk redelijk. Kortom er blijft niets te wensen over.

Service
Paul
18-04-2018
8

Over het algemeen prima service, vriendelijk personeel. Wordt snel geholpen.

Verkoop
Lily (Dorst)
13-04-2018
10

Aan mijn 10 is niets toe te voegen! Ben benieuwd hoe tevreden ik in de toekomst blijf.

Service
Peter (Rijen)
05-04-2018
8

Gewoon prima, zoals al jaren.

Service
R.van thiel (Rijen)
05-04-2018
9

Ze werken prima.

Service
H.Kempen (Oosterhout)
29-03-2018
9

Prettige, vriendelijke, deskundige mensen..Geven mij veel vertrouwen.

Service
arie barten (rijen)
29-03-2018
9

ik voel me daar een gewaardeerde klant

Service
Dhr. Hoeksel
28-03-2018
10

Ben alweer uitstekend geholpen bij Toyota Van Dort - Rijen. Beurt is naar voldoening uitgevoerd, ruitenwisser waarvan ik vermoedde dat die moest worden vervangen is gereinigd, waarmee het probleem is verholpen. Auto is ongevraagd van binnen en buiten schoongemaakt, dus prima tevreden.

Service
Mevr. M. van Bijnen (Tilburg)
28-03-2018
9

Ga altijd met een goed gevoel weg, altijd goed geholpen.

Service
M v d ven verhoeven (Tilburg)
22-03-2018
10

Alles was goed

Service
Gary Bleumers (Rijen)
21-03-2018
9

Altijd binnen de afgesproken tijd klaar,leenfiets en auto schoon als ik deze ophaal.Voorkomend en betrokken!Men weet wie ik ben [ 3 auto's in onderhoud] en is een gezellige wachttafel met goede koffie.Prettig contact met monteurs en men snapt wat er verlangt word!Voor kleine zaken kan je tussendoor terecht.

Service
Jan Joosen (Dongen)
21-03-2018
9

uitstekende service - vriendelijk personeel - duidelijke uitleg m.b.t. de werkzaamheden

Service
M.A.vanden Heuvel (Oosterhout)
08-03-2018
9

Omdat ok a minstens 30 jaar klant ben boij vanSorst en altijd met tevredenheid behandeld ben

Service
Dhr H de Jong (Rijen)
07-03-2018
9

Goede ervaringen , was vroeger al zo, houden zo.

Service
Dhr Pigmans
01-03-2018
9

Denken mee, tel overleg als er extra kosten zijn, vriendelijk personeel

Service
henk snoeren (rijen)
28-02-2018
10

wordt al jaren uitstekend behandeld

Service
Dhr. Wansink
28-02-2018
7

Werkzaamheden worden goed verricht. Maar ik heb sterk het gevoel dat ze meer rekening houden met hun eigen belang dan het belang van de klant.

Service
L.c.m.m. Van Gorp (Alphen)
28-02-2018
9

Omdat allies Nara wens verloopt

Service
Aa.van.dooren. Toon (Dongen)
23-02-2018
9

De goede ontvangst, wij komen al meer dan 55 jaar bij deze dealer en steeds gaan we met een goed gevoel weer huiswaarts

Service
Jan Martens Scholverbos 6 (Rijen)
22-02-2018
10

Altijd tevreden bij V.Dorst Rijen.Al jaren lang.

Service
Rene van Es (Dorst)
15-02-2018
8

Klantvriendelijk

Service
Louis te Vaarwerk (Eindhoven)
24-01-2018
9

Je krijgt er goede uitleg over de vragen die je stelt en een goed advies. Goede afspraken en nette wachtruimte .

Service
PJ van Hengel (Rijen)
24-01-2018
9

Wij zijn zeer te vreden, betreft werkzaamhede, vriendelijk personeel, goed uitziende showroom en receptie die je koffie aanbied met een worstenbroodje.Dat is toch goede Servise.

Service
Willem van den Broek (Breda)
17-01-2018
10

Prettige behandeling door vriendelijk en vakkundig personeel.

Service
Theo van der Heijden (Tilburg)
11-01-2018
10

Het is een garage die zijn afspraken nakomt, duidelijk aangeeft wat de verwachte kosten zijn, prima sfeer zowel in de werkplaats als in de wachtruimte in de showroom

Service
Eric Koningstein
10-01-2018
9

25 jaar klant.. fijne mensen, dorpse instelling, altijd tijd voor je!

Verkoop
Anoniem
10-01-2018
9

behulpzame en vakbekwame vertegenwoordigers, die weten, hoe je een auto aan de man/ vrouw moet brengen

Service
Anoniem
10-01-2018
9

Open communicatie welke vertrouwen geeft in een markt die daar niet om bekend staat. Enig minpunt is de huurprijs voor de leenauto die je mee kunt krijgen. Zeker bij een onderhoudsbeurt van €500 zou dit anders kunnen.

Service
Anoniem
03-01-2018
3

Afgesproken prijsopgave is niet nagekomen en niet netjes te woord gestaan

Service
Ton Claessens (Goirle)
28-12-2017
9

De klantbenadering in Rijen is open en eerlijk. Ze laten daar merken dat ze achter hun product staan, eenBetrouwbare en veilige auto. Dat is de reden dat ik al meer dan 15 jaar naar dezelfde garage ga.

Service
Anoniem
27-12-2017
8

Werken netjes, transparante prijzen is echt top. Zou het iedereen aanraden. Klantvriendelijk zijn ze (bijna) allemaal aan de receptie

Service
M.Bierhof (Rijen)
27-12-2017
10

zeer tevreden

Service
Thom Diepstraten (Tilburg)
27-12-2017
9

Wordt netjes en klantvriendelijk gewerkt

Service
Jan van Bladel (Dongen)
27-12-2017
10

Het is niet voor niets dat ik al 40 jaar bij van Dorst Rijen kom. Ben altijd zeer tevreden.

Service
Frans den Boer (Rijen)
22-12-2017
9

Was zeer tevreden als klant

Service
Anoniem
20-12-2017
10

Uitstekend bedrijf.Uitstekende, consistente kwaliteit.Meedenkend.Hoffelijke bejegening.(Beoordelaar is meer dan 20 jaar klant bij Van Dorst Rijen).

Service
Martin J.A.M. Meeuwis
20-12-2017
7

Correct, vriendelijk en terzake kundig

Service
Anoniem
14-12-2017
9

Altijd heel tevreden

Service
D. Kil (Rijen)
13-12-2017
10

Een zeer fijn bedrijf met TOP medewerkers. Er hangt een fijne sfeer, leggen alles goed uit en houden zich aan hun woord. Ik zou nooit geen ander bedrijf en medewerkers willen hebben!!

Service
Toine van den Boom (Tilburg)
13-12-2017
8

Goede service, vriendelijke en deskundige medewerkers

Service
Ger Nouws (Dorst)
06-12-2017
9

Het voelt zeer betrouwbaar. Vakmanschap straalt er van af. Zijn zeer klantgericht. Aandachtspunt is de prijs. Ik vind ze eigenlijk aan de dure kant.

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Super service, vriendelijke balie medewerkers, nemen de tijd voor hun klanten, denken mee, bellen altijd voordat ze reparaties uitvoeren etc.

Service
dhr.j.m.toma (bavel.)
01-12-2017
9

ik ben 40 jaar in de autobranche werkzaam geweest dus ik weet er wel iets van, daarom die 9.

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Zeer klantvriendelijk en eerlijke informatie.

Service
Hellen Anders (Dordrecht)
15-11-2017
10

Na afspraak, op tijd geholpen, uitleg over de werkzaamheden en overleg als er iets extra's nodig is .Gastvrij ontvangst, het wachten aan de tafel in de showroom, is inclusief verzorging van koffie en iets extra's. Ik kom er speciaal voor uit Dordrecht, terwijl er in Dordrecht ook een dealer is.

Service
Martien van den Wijngaard (Bavel)
08-11-2017
10

Stipt,netjes,koffie,worstenbroodje en krantje tijdens het wachten en antwoord op evt. vragen.

Service
Anoniem
07-11-2017
9

vind dit cijfer toereikend

Service
Anoniem
03-11-2017
10

ik ben tevreden

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Zeer klantvriendelijk , en wordt altijd goed geholpen !!!

Service
D. Krommenhoek (Dongen)
01-11-2017
10

Ik word altijd heel vriendelijk te woord gestaan en de kosten vallen altijd mee. Ik vind het een heel fijne garage en ook met kleine beurten krijg ik mijn auto gepoetst en gezogen terug. Heel fijn om daar te komen.

Service
Anoniem
01-11-2017
8

Goede services en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
25-10-2017
9

Goede service en vriendelijk behandeld

Service
Anoniem
25-10-2017
9

Klantvriendelijk, vooraf aan geven wat ongeveer de kosten zijn, vakwerk (wat ik ervan merk)

Service
Kees Paenen (Tilburg)
25-10-2017
8

Goeie service, vriendelijk personeel.Vooraf prijsopgave van mankementen.Lekker bakje koffie, en 's ochtends een worstebroodje.

Service
Ljwm van Bezouw (Rijen)
25-10-2017
10

Goede service

Service
c.j.peeters (rijen)
25-10-2017
8

samenwerking met van dorst in rijen

Service
TMM GERRITS (GILZE)
25-10-2017
8

alles goed geregeld

Service
Wim van der Veen
23-10-2017
9

Correct, vriendelijk, eerlijkheid en vertrouwen vormen de basis om klant te blijven.

Verkoop
Anoniem
23-10-2017
9

Prima ervaring mee.

Service
Anoniem
19-10-2017
8

goed bedrijf maken waar wat ze beloven

Service
Anoniem
18-10-2017
8

Een fijne en correcte dealer die haar klanten kent

Service
arie (rijen)
11-10-2017
8

je voelt je welkom, goed en deskundig behandeld .het voelt thuis en betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
05-10-2017
8

Prima afhandeling

Service
Anoniem
04-10-2017
9

ben zeer vakkundig en correct geholpen zowel aan de balie en de werkplaats.

Service
Anoniem
04-10-2017
10

De service wordt altijd voor 100% uitgevoerd, ook al is onvoorzien een leenauto nodig, dan krijg je die kosteloos.

Service
F. Hoogendoorn
04-10-2017
9

Vooraf goed door medewerker geinformeerd, fijne ontvangst en alle werkzaamheden zijn perfect, snel en volgens afspraak uitgevoerd.

Service
Marcel smeekens (Rijen)
04-10-2017
10

Goed bedrijf. Vriendelijk en vakbekwaam personeel

Service
Jan de Jong (Rijen)
27-09-2017
8

Vertrouwen in het al jaren bestaand bedrijf in Rijen Een nadeel voor mij is dat mijn auto nog nooit gewassen terug heb ontvangen Maar de auto's van mijn kinderen waren altijd mooi gewassen na een bezoek aan het autobedrijf in Rijen

Service
Anoniem
27-09-2017
8

tevreden

Service
John Raesen (Dongen)
27-09-2017
9

prettig, klantgericht en geen gedoe

Service
Anoniem
27-09-2017
9

prima

Service
Anoniem
27-09-2017
10

Betrouwbaar adres voor een goede service. Bij langere beurten taxidienst beschikbaar.

Verkoop
Anoniem
21-09-2017
8

Tevreden en vertrouwd.

Service
Anoniem
18-09-2017
10

goede service

Service
Anoniem
15-09-2017
9

Toyota van Dorst Rijen is voor mij n klantvriendelijk bedrijf met goede service. Ze staan je altijd keurig te woord en hebben alle tijd voor je ook als je onaangekondigd binnen valt. Ze werken je vragen direct keurig netjes af. Daarnaast staat er altijd n heerlijk kopje koffie klaar voor elke klant.

Service
Anoniem
13-09-2017
7

some costs on replacing the tyres were surprising and the costs were too high which i did not account in the budget. Car was not cleaned when returned which was not the case when I did the servicing last year from Van Dorst Rijen

Service
G van uggelen
13-09-2017
10

Het personeel is erg klant vriendelijkDe monteur is erg kundig Ben alleen wel benieuwd of ik nog iets hoor over de plek die in mijn lak zit

Verkoop
Mevr. van den Brekel-Houtepen
13-09-2017
9

Van Dorst Rijen B.V. levert al bijna 40 jaar onze auto's. Dit bedrijf is zowel op de afdeling verkoop en receptie/ werkplaats klantgericht en voorkomend. Ook de service die geleverd wordt is TOP! Alles wordt netjes conform de afspraken afgehandeld; beloftes worden nagekomen. Wij zijn dus al jaren tevreden klant van Toyota van Dorst Rijen B.V.

Verkoop
Anoniem
06-09-2017
9

Prettige en vakkundige verkoper die mij een nieuwe auto heeft verkocht.

Service
LOUIS. (tilburg.)
06-09-2017
8

tot heden heeft nog geen Toyota mij in de steek gelaten.om en om 35 jaar.

Service
Dhr. F. Taal (Rijen)
31-08-2017
8

Goede dealer; betrouwbaar, goede service en klantvriendelijk. Ook prima verhouding onderhoudskosten.

Service
M. Wolff (Breda)
30-08-2017
8

Afspraken nakomen, alles schoon en netjes, vriendelijke mensen, prijzen van te voren bekend, vervangend vervoer en koffie!

Service
M.Merkx-Goppel (Rijen)
30-08-2017
9

Je krijgt op tijd melding voor onderhoudsbeurt.Kan beroep doen op vervangende auto, fiets.Krijg bericht als reparatie anders verloopt, in overleg.Ik ben gewoon tevreden!

Service
Anoniem
23-08-2017
9

Goede service niets op aan te merken

Verkoop
Harry Verwaijen (Roosendaal)
23-08-2017
10

Zoals ik eerder heb aan gegeven kom ik uit Roosendaal waar ze ook een van dorst Toyota dealer hebben en daar ga ik nooit meer. Ik heb toen in Rijen mijn Corrola gekocht en daar ben ik toen heel goed geholpen vandaar dat ik steeds terug komt in Rijen nu ook weer super geholpen van een 2 in Roosendaal nasr een dikke 10 voor Rijen

Service
Anoniem
16-08-2017
8

receptie kort en duidelijk monteur kundig

Service
Mevr. M. van Bijnen (Tilburg)
09-08-2017
9

Fijn geholpen, open en eerlijk advies.

Service
Ad Lodewijk (Dongen)
09-08-2017
9

Adekwate en vriendelijke afwikkeling van de gemaakte afspraken.

Verkoop
Anoniem
08-08-2017
9

De gelegenheid om de nieuwe Yaris 'n weekend uit te proberen , gaf de doorslag voor deze aankoop. Ik heb er geen spijt van , hij is ruim ziet er goed uit, en rijdt heel fijn , tevens zuinig in gebruik door de hybride. gemiddeld 4,8/100 . 'n aanrader !!

Service
Ad Suur (Tilburg)
04-08-2017
10

Topservice door een topbedrijf, zeer bekwaam personeel! En een heerlijk worstenbroodje tijdens het wachten! Brabantse service en gezelligheid!

Service
Mevr. Aben (Rijen)
04-08-2017
9

Prima service. Alles naar wens verlopen.

Service
Anoniem
03-08-2017
8

Prima garage, transparant makkelijk benaderbaar

Service
PH Breuer (Eindhoven)
03-08-2017
8

Bij de vestigingen van Van Dorst wordt je nog als een echte klant behandeld. Dat is in Rijen niet anders. Bij de beurt was er meer gedaan dan ik verwacht had, door de Service kaart waren enkele werkzaamheden zelfs gratis uitgevoerd. Dat geeft toch een lekker gevoel. Goede service voor een betaalbaar bedrag. Hierdoor ga ik niet meer naar de werkplaats in de buurt. Door alle uitgevoerde checks kan ik weer zorgeloos een jaar met mijn Prius rijden. Hulde aan Van Dorst Rijen.

Service
mevr. bollen van de ven (tilburg)
02-08-2017
8

goed geholpen alles naar wens

Service
phcm de Bruijn (Rijen)
02-08-2017
10

ben er uiterst tevreden over

Service
anton nuijten (rijen)
02-08-2017
9

deze garage zeer vertrouwd, en goede service,ben altijd zeer tevreden

Service
J.C.G.Damen (Tilburg)
02-08-2017
9

Goed werk en de auto netjes en gewassen afgeleverd dank jullie voor netjes behandeling .Groetjes Johan damen.

Service
Anoniem
28-07-2017
8

Prima geholpen en uitleg gekregen

Service
Anoniem
27-07-2017
10

Tevreden

Service
Anoniem
26-07-2017
10

Hebben gewoon alles op orde zoals het hoort!

Service
Anoniem
26-07-2017
9

Deskundig en vriendelijk personeel. Prettige sfeer in de garage, goede voorzieningen zoals koffie, thee, fruit etc.

Service
Henk Friederichs (Rijen)
26-07-2017
10

Wij zijn sinds jaren zeer te spreken over Toyota van Dorst

Service
Anoniem
26-07-2017
8

Goede , snelle service , vriendelijk personeel

Service
Anoniem
24-07-2017
10

ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
24-07-2017
8

Alles wordt serieus netjes en correct behandeld en afgewerkt.

Service
Mevr Verwater
24-07-2017
9

Ik ben zeer tevreden over de service en vriendelijkheid van t personeel

Verkoop
Anoniem
19-07-2017
9

Goed geholpen en niet 0pdringer goede uit leg

Service
cees loose
14-07-2017
10

warme ontvangst prettig personeel

Verkoop
Anoniem
13-07-2017
9

Werd netjes te woord gestaan

Service
de vries (kaatscheuvel)
30-06-2017
10

heel goed .van dorst. monteurs heel goed

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Klantvriendelijk, prettige uitstraling, persoonlijke service, goede prijs-kwaliteit verhouding

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Klantvriendelijk, prettige uitstraling, persoonlijke service, goede prijs-kwaliteit verhouding

Verkoop
G. Schellekens (Rijen)
30-06-2017
9

Wij hebben al herhaalde keren een nieuwe auto bij Van Dorst Rijen BV gekocht en zijn altijd keurig geholpen.
De gemaakte afspraken worden altijd goed nagekomen.

Service
Anoniem
30-06-2017
10

Goede service, vriendelijk en bekwaam personeel en lekkere worstenbroodjes bij de koffie.

Service
leo rozen (tilburg)
27-06-2017
9

Prima garage en uitstekende service

Verkoop
Anny huijbregts (Rijen)
20-06-2017
10

Betrouwbare dealer met een goede service en tijdens het wachten is er altijd wat te drinken of er is fruit of iets lekkers bij de koffie .en altijd een medewerker die je op de hoogte houd van de ontwikkelingen die er zijn met de auto.
En ze staan je altijd netjes te woord en helpen zo snel mogelijk

Service
J Geers (Oosterhout)
20-06-2017
10

De service is super

Service
Anoniem
20-06-2017
9

De dealer maakt goed afspraken en komt deze ook na. De behandeling is beleefd, correct en behulpzaam. De werkzaamheden zijn tot nu toe steeds tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
19-06-2017
9

Ik voel me echt gezien als mens met mijn vragen, de medewerkers zijn vriendelijk, betrokken en behulpzaam

Service
Anoniem
14-06-2017
10

Omdat het een garage betreft waar service, kwaliteit en oog voor de klant nog hoog in het vaandel staan en iedereen van monteur tot baliemedewerker een zelfde betrouwbaarheid, vriendelijkheid en kunde uitstraalt. Ze verdienen terecht een groot compliment, heb dit in deze mate nog nooit eerder bij een garage gezien.

Service
aa de jong
07-06-2017
8

snel geholpen en wachten duurde minder dan we dachten , al is het daar altijd aangenaam om te wachten , deze keer geen worstebroodje , maar je kan niet alles hebben . de grote beurt was ook wat goedkoper dan ik dacht , uitleg gekregen van de factuur.al met al zeer tevreden.

Service
Arie (Tilburg)
07-06-2017
10

Ik heb hier altijd een goede ervaring en vertrouwen met Toyota Rijen.

Service
Mevr. van Drongelen
07-06-2017
8

Prima dus

Service
Anoniem
02-06-2017
8

zeer tevreden

Service
H.G.A. Kuijstermans (Dorst)
31-05-2017
9

Ik word er altijd klantvriendelijk en correct behandeld!

Service
Stan Wens Bouw B.V. (Rijen )
31-05-2017
9

Goed bedrijf, nette mensen. Ben al jaren klant.
Zeker voor het merk Toyota het juiste adres.

Service
Toon Zopfi (Rijen.)
31-05-2017
8

Goede service en aandacht voor de klanten.

Service
Trudie Vrijbergen (Dongen)
24-05-2017
10

Goede sfeer, snelle afspraak mogelijk, personeel altijd aardig en behulpzaam, uitleg goed, prijzen schappelijk!!!

Verkoop
mj akkermans (reijn)
24-05-2017
10

ik ben er altijd welkom

Service
Peter en Carla Scholte (Molenschot)
24-05-2017
9

Beleeft, prima ontvangst overleg over te verstrekken van reparaties, en schone auto. Bij langere wachttijd, fiets ter beschikking. Koffie, fris worstenbroodje, en fruit. Top!!!

Service
Anoniem
18-05-2017
8

Zeer goede service.

Service
J.Heezius (Rijen)
18-05-2017
10

Goede service, klantvriendelijk, afspraken goed nageleefd.
Auto keurig gewassen retour.

Service
Wil Maas (Breda)
17-05-2017
9

Omdat alles altijd volgens afspraak verloopt en ook de ruimte waar ik altijd wacht doet voor mij prettig aan. En het is ook fijn
dat je koffie of iets anders krijgt aangeboden.

Verkoop
Robert Jan Biesheuvel
17-05-2017
10

Fijne ruime showroom. Vriendelijk personeel, die begrijpen wat de wensen van de klant zijn. Goede aftersales.

Service
Rjbergmans@hotmail.com bergmans (Tilburg )
11-05-2017
10

Ik ben zeer tevreden over Toyota rijen ben in alle opzichten een blij met de garage professioneel personeel die verstand van zaken hebben en weten waar ze mee bezig zijn en altijd de tijd voor je nemen 10 met een grivel

Verkoop
Dhr p van riel (Tilburg)
10-05-2017
8

We werden altijd geholpen wanneer we ook kwamen

Service
van der Harst (Breda)
03-05-2017
10

prima service, duidelijke afspraken, luisteren naar de wensen van de klant, geen verassingen

Service
c van de ven (tilburg)
03-05-2017
10

een geweldigservice

Service
Ben van Deursen (Tilburg)
03-05-2017
9

Je bent echt klant en geen nummer en je wordt vriendelijk ontvangen en er wordt goed onderhoud geleverd.

Service
de hr J.W.Schouten (Dorst)
26-04-2017
10

Het was voor ons een klein avontuur omdat we door verhuizing onze dealer in Terneuzen moesten verlaten maar van Dorst in Rijen was een beste ruil en daardoor niets ten nadelen van van Cappendijk uit Terneuzen

Service
Anoniem
26-04-2017
10

anders kwam ik er geen 36 jaar

Verkoop
Anoniem
24-04-2017
10

wij rijden zeker al 40 jaar Toyota, dus dan zijn wij toch heel tevreden,

Service
Rob Brakkee (Oosterhout)
20-04-2017
8

Geen comentaar

Service
Anoniem
20-04-2017
9

Omdat ik al ongeveer 25 jaar klant ben bij van Dorst Rijen en altijd op een prettige wijze ben geholpen,ook bij de aankoop van nieuwe wagens .

Service
Frans van Berkel (Gilze)
20-04-2017
10

Uitstekende service en vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
19-04-2017
8

atijd goed behandeld

Service
Anoniem
18-04-2017
10

Onlangs hadden we problemen met de gasinstallatie en was er veel onduidelijkheid over de reden waarom onze auto niet op gas wilde rijden. Er was een meningsverschil tussen de inbouwer van de gasinstallatie en de toyota garage. Ik als leek wist niet wat waar was. Uiteindelijk bleek een ex hoofdmonteur van Toyota rijen beter zicht te hebben op de oorzaak dan de inbouwer van de gasinstallatie en dat terwijl gasinstallatie niet meer de core business is van Toyota. De inbouwer van de gasinstallatie heeft het euvel verholpen. Dus ipv dat we mogelijk afscheid moesten nemen van onze auot rijden we er nu weer relexed in rond. We hadden meer kosten en moesten ook een "normale" vervanging van de koppeling laten doen ( > 220.000 km). Ik denk dat de garage daarom als extra service de auto van buiten en van binnen heeft gereinigd en dat was zeer fijn.

Service
Anoniem
12-04-2017
9

Vriendelijke medewerker. Correcte afhandeling van gemaakte afspraken. Duidelijke uitleg van gedane werkzaamheden.

Service
Henk Mutsaers (Tilburg)
12-04-2017
10

Ik heb de vestigings-leider meteen na de onderhoudsbeurt een mail gestuurd met alleen maar een zeer goede beoordeling

Verkoop
Jelle van Alphen (Gilze)
11-04-2017
10

Geweldig personeel. Vriendelijk en behulpzaam, gewoon helemaal top!

Service
Anoniem
05-04-2017
9

Prima service, klantvriendelijke houding, wel een beetje aan de prijs.

Service
Toon de geus (S.gravenmoer)
29-03-2017
8

Ik ben altijd netjes geholpen al vele jaren dus daarom een goed cijfer

Service
Bep Beekers (Rijen)
29-03-2017
10

Alles volgens afspraak.

Service
W. Baelemans (Rijen)
29-03-2017
10

Vriendelijke behandeling, uitstekende werkuitvoering, voertuig werd schoon en gepoetst afgeleverd. Zeer tevreden.

Verkoop
Anoniem
23-03-2017
9

Prima service, zeer informatief, snel geholpen

Service
H.kempen (Oosterhout)
20-03-2017
9

Goede service/voorlichting. Duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
16-03-2017
9

Ik beoordeel deze vestiging met een cijfer 9 omdat hij uitblinkt in klantgericht werken, hoge mate van serviceverlening en goed geschoold personeel heeft. Meedenken met de klant is eerder standaard dan incidenteel.
De werkzaamheden zijn altijd van een hoog niveau.

Service
Antoon van dooren (Dongen)
16-03-2017